ile i gdzie (12) Mam pytanko po ile napoi i wina (nie będzie wódki) liczyć na osobę i czy ktoś... ama Jak umieścić zdjęcia w internecie? (17) Pytam, bo ze mnie typowy umysł humanistyczny i wszystko, co bardziej... Zuzka bukiet (11) Mam pytanko, czy któraś z Was miała bukiet z margaretek?!Jeśli tak to czy... alex
Pończoszki jeszcze raz:) (20) DziewczynyMęzatki i jeszcze nie:) Caly czas jeszcze nie wiem czy kupic... habibi Hand made ... ale to juz bylo ... (13) Witajcie, Wiem, wiem.... to juz bylo.. ale... Czy ktos moze polecic osobe... Soltera_23 cabrio!! (4) Dziewczeta!! Pomocy! zamarzylo misie pojechac cabrioletem do slubu. Tak sobie... www trójpoziomowa patera do tortu (5) Poszukuję trójpoziomowej patery do tortu na przedostatni tydzień września.... Agu poszukuję dobrego kamerzysty (12) Dziewczyny, czy możecie polecić mi dobrego i niedrogiego (około 1000zł.)... Anulka Nauki i poradnictwo (19) Witam, Czy ktoś się oreintuje gdzie teraz mogą się dobywać nauki i... Jagienka Czarny sursut do sprzedania dla przystojnego pana (1) Mamy do sprzedania rewelacyjny czarny surdut firmy Sanset Suits do tego... marli 2 nudne pytania ale proszę o Radę (4) 1. czy ktoś miał wesele w pałacyku w Sasinie? 2. potrzebuje jednej albo dwóch... MALENA Standard Acoustic (3) Witam Kojarzy ktos z Was taki zespol Gdanska? Jesli tak to bardzo prosze o... Pietrach marTUSIU jak tam Twoje zdjęcia?? (5) jw Madlen kolczyki..."hiszpanskie" (3) Hej, Wymarzylam sobie, zeby miec w TEN JEDEN dzien piekne kolczyki trochew... daggis Czarny surdut (1) Mamy do sprzedania rewelacyjny czarny surdut firmy Sanset Suits do tego... marli CAMILLE ALBANE (10) Czy ktoras z WAS byla moze w salonei Camille Albane w Madisonie? Prosze o... Moni83 Czy to dużo? (15) Dziewczyny! Mam dosyć nietypową sprawę, no a może typową? Otóż byliśmy dzis... dziubas Sny ślubne, czasem koszmary!!! (10) Dziewczyny już po raz chyba piąty miałam sen o ślubie. A jeszcze miesiąc do... żaba orkiestra-helpunku (10) hej, macie namiary do jakis zespolow,ktore spiewaja ale niekoniecznie tylko... Lenka-81 Rezydent i Grand Hotel- opinie!! (3) hej dziewczyny, ja ciagle borykam sie z jednym i tym samy problemem-gdzie... Lenka-81