coś na włosy (5) czy któraś z was nie natknęła się przypadkiem w jakims salonie z sukniami na... nysia polećcie fryzjera faceta (2) no właśnie, znacie może jakiegoś fryzjera - meżczyznę?! ////:) KTO MA ŚLUB 3,06,2006 ?? (8) Mam pytanie Kto ślubuje 3.06.2006 i gdzie wesele ? Ja mam taki zamiar...ale... ivet
. (33) . meduza relacja 2 lipca (20) witam Zony i Narzeczone :o) Jakby tu opisac ten dzien - patrze juz z... Jeziorko Kto slubuje 29.04.06? (1) Witam! My ślubujemy 29.04.06 czy jest ktoś,kto zmieni statut tego samego... dziubas Uwaga!! Nowe zdjecia (beda) :o) (62) Hej kochane!!! wlasnie skonczylismy ogladac odebrane dzisiaj zdjecia od B&W... elajza dla dlubujacych JUTRO!!! (12) Olga, Anja i wszystkie jutrzejsze Panny Mlode!!!! Zyczymy Wam, aby TEN dzien... elajza ZESPÓŁ!!!!!! (7) Hej. Poszukuję zespołu na wesele. Kilka dni temu któraś z was pisała o... asik Róża Wiatrów a koncerty (6) Robimy wesele w Róży Wiatrów 13 sierpnia i słyszałam ze tego dnia planowane... anias welon, rekawiczki (1) mam do sprzedania rekawiczki i krotki welon w kolorze ekri raz uzywane moge... kami Hotel Dal (2) Czy któraś z Was miała może wesele w hotelu DAL? Prosze o info. Osa śpiew skrzypce organy i inne instrumenty na ślub (1) Witamy serdecznie wszystkie Młode Pary i zapraszamy do skorzystania z naszej... kinga makijazystka ??? (3) czy ktos miał juz robiony makijaz przez Pania Elene, zazwyczaj ta pani... kikka Czy ktoś był w Egipcie? (37) Witam wszystkich , pytanko jak w temacie - chodzi o Egipt . Planujemy tam... HANA Piosenka dla mojej mamy (21) CZy moze ktos ma mp3 Urszula Slipinska - Piosenka dla mojej Mamy???? Jak ktos... aaggaa Ginekolog w Gdyni (12) Wiem ze temat juz byl a propos Gdanska i Wejherowa, ale moze ktos zna kogos... Forest wieczór panieński już niedługo (8) wieczór panieński planuję 2 tyg przed ślubem, pierwszy etap będzie w domu z... emka problem.... (31) byłam ostatnio na ślubie w katedrze oliwskiej i od tamtego czasu nie daje mi... mmegi KTO GDZIE SIEDZI???? (15) Mam doslownie ostatnia chwile na decyzje gdzie kogo usadzic. Obok Panstwa... olga