mari band (1) hej!poszukuję jakiś namiarów na ten zespół czy ktoś mógłby mi pomóc? natalka 23 masaż przed slubem? (1) masaż klasyczny całego ciała,częściowy oraz kosmetyczny twarzy.odprezy... JUSTA Kiedy zakupić sukienkę ślubną ??? (19) No właśnie czerwcowo-lipcowo-sierpniowo-wrześniowi kiedy kupujecie kreację na... Kawa
O co chodzi z tymi rękawiczkami? (29) Co się stało z wątkiem w sprawie rękawiczek? chodzi o rekawiczki Lilea i... Czerwcowa Panna Młoda Zdjecia (12) Prosze podzielcie sie opiniami na temat fotografow .Chodzi mi o sprawdzone... Jagoda szukamy lokalu - pomocy! (19) czesc, prosimy o pomoc - szukamy lokalu weselnego plus noclegu dla ok. 60... m&m poszukuję kamerzysty i fotografa (10) Cześć. Poszukuję fotografa (chodzi mi o sesję zdjęciową) i kamerzystę... agawa czy poprawiny sa konieczne (10) witam.jestem ciekawz co myslicie o robieniu poprawin.czy bez tego sie nie... KASIA_21 szukam dobrego fotografa! (28) witam serdecznie! jesli ktos ma dobrego i sprawdzonego fotografa to prosze o... misia zespol energia_opinie (1) prosze o opinie na ten temat:) KASIA_21 ORGINALNE SUKNIE ŚLUBNE (15) http://www.suknie-slubne.pl/suknie/herve/etna.jpg cena tej sukni z kolekcji... bardzo nieśmiała Panna Młoda przepiękne sukienki (6) www.idobridal.com/gowns_tran.htm Dziewczyny no powiedzcie czy te suknie nie... Michalina DJ Pan Robert Jakubek (8) Mam pytanko czy ten DJ gral moze na Waszym weselu?? Jezeli tak prosze o... edirafa Savana Dance??? (8) Kochani, jestem juz prawie pewna, że chciałabym aby Ci Panowie u nas... meg1 kiedy przygotowania? (26) Czytam to forum i kilka innych dotyczących wesel i jestem w szoku. Planujemy... tragarz Jaki makijaż??? (9) propozycje: http://www.beautemadesimple.com/images/Bridal-Final-Cover.jpg... Zosia poradnictwo rodzinne (8) Dziewczyny...mam wielką prośbę :) Wiem na czym tak ogólnie polegają te wizyty... miki masaż (1) masaż klasyczny całego ciała,częściowy oraz kosmetyczny twarzy. dyplomowana... JUSTA pomóżcie w sprawie świadków-proszę (1) Znajomi poprosili mnie i mojego chłopaka na świadków. Niestety nie mamy... Malwinka wesele w restauracji gryf w zukowie_pilnie prosze o opinie (2) ogladalam tam sale jest ladna,oferta rowniez kuszaca,cena takze... KASIA_21