sklep Ideal (1) Kiedy kupowalam tam sukienke na slub cywilny panie tam pracujace powiedzialy... flowerek zespol w Falko (7) Mam pytanie czy moglibyscie mi napisac co jest nie tak z tym zespołam Energia... kika samochod (2) samochod do slubu gabi
kto z rumi? (4) czy ktos bedzie mial slub lub wesele w rumi? a moze jeszcze we... nysia umowa z lokalem (8) Chciałam zapytać czy macie wzory umów z lokalem i możecie podzielic się... asia obrączki APART (3) co sądzicie o obrączkach i bizuterii firmy APART? elwira muzyka i video na Targach (2) Dzień dobry. Mam pytanko - czy na Targi Ślubne wybiera się któraś z... marzena Kurs tańca..?! (11) Co powiecie na kurs tańca przed tym wielkim dniem? Moj ukochany niewiele sie... barbaros Jak z organistami w kościele Świętego Mikołaja? (1) Słyszałem, że jest wybór. Który lepszy? Jaki zadatek daliście im? rysz Ślub 23.04.2005 Gwiazda Morza w Sopocie (2) Czy ktoś z Was bierze ślub 23.04.2005 roku w Gwieździe Morza w Sopocie? A... Gala zespol od a do z (2) czy ktos moze mi cos powiedziec o zespole od a do z ?? mariolka targi?? (11) mam pytanko...co chwilke mowi sie o targach..powiedzcie gdzie i kiedy???? Madzialenka !!! nauki przedslubne !!! (4) Mam pytanie - czy ktos wie w ktorej parafii (na terenie Gdanska - najchetniej... olenka 11. 06. 2005 kościół Emaus (2) Kto będzie ślubował w tym dniu w tym kościele? elle SZUKAM BETY! (12) Beta pisalas, ze masz slub 25 czerwca o 15.00. Tak sie sklada ze my mamy tego... FOREST kaprys (1) Czy u kogos na weselu gral zespół Kaprys..prosze o opinie!!! Madzialenka wesele w Orle albo Melisie w czasie wakacji???? (20) Mamy ogromny prblem z wyborem miejsca na nasze wesele- wstępnie... warbuziak Salon "Mariola" (5) czy ktoras z was szyla/ kupowala sukienke w tym saloniku na Hali Targowej w... elajza SAVOIR VIVRE (17) Dziewczyny myślę, że taki temat bardzo przyda się każdej Pannie Młodej -... bardzo nieśmiała Panna Młoda Zespół Diament (6) poszukuje informacji na temat zespołu "Diament". czy ktoś bawił sie przy tym... mag