Jak szybko i duzo schudnac do slubu???HELP (13) Dziewczyny, czy ktoras z Was ma wyprobowana - skuteczna - diete?? Chce jak... Młoda 18,06,2005 (4) kto bierze slub 18.06.2005??? Madzialenka prezentacja DJ'a (17) Mam takie pytanie - w jaki sposob wybieralyscie DJ'a/orkiestre na swoje... elajza
DORADO TO OSZUSCI!!! (4) Dziewczyny jesli nie chcecie zostac oszukane tak jak zostalismy my to lepiej... gizmo Ile za kucharkę..? (6) Może ktoś się orientuje ile bierze kucharka za przygotowanie przyjęcia... she puste głowy (10) jakie wy jesteście wszystkie smieszne. Zachowujecie sie tak jakby ten jeden... haniutka auto do ślubu (9) Kochani czy wiecie gdie miożna znaleźć fajne auta weselne. Podajcie proszę... asior SNY...jakie są? (4) CZEŚĆ WSZYSTKIM,CHCIAŁAM SIĘ ZAPYTAĆ CZY WY RÓWNIEŻ MACIE SNY ZWIĄZANE Z... chmurka25 Jak to jest z orkiestrą na weselu? (10) Jak sądzicie? Czy dla orkiestry trzeba przygotować alkohol? A jak z... barbaros KAMERZYSTA POSZUKIWANY !!! (4) Cześć Kochani. Proszę polećcie mi dobrego i przede wszystkim kreatywnego... Kawa salon BEAUTY (10) chcę tam wypożyczyć sukienke śłubną na grudzień ale sama nie wiem bo po... roni Podziękowania Rodzicom (33) Wiem, że ten wątek już kiedyś był na forum lecz może warto go troszkę... Kawa Ktora godzina jest lepsza 15-ta czy 17-ta? (26) Na którą godzine lepiej jest miec slub-15 czy 17-tą? Niestety chcialam... Olka Jedzenie w hotelu ORLE!! (6) Zwracam sie z prosba, do wszystkich, ktorzy mieli wesele w hotelu Orle w... Ktosik Uwaga na oszustki! (3) Chciałabym Wam powiedzieć, że w Weselniku udało mi się sprzedać moją suknię,... danka Problem z zamieszczeniem ogłoszenia!!! (1) Moi drodzy od kilku dni staram się zamieścić ogłoszenie w dziale ogłoszeń,... emboska POSZUKUJĘ ??? (30) Poszukuję wszystkiegio co macie do zaoferowania .- czekam na wpisy. Serdeczne... Joanna Zegar. Michael Bolton (4) Mam wielką prośbę. Na swój pierwszy taniec na weselu wybraliśmy Boltona "When... WikiMati namiary na dj (9) Czy ktos moglby mi podac jakies namiary na dobrego dj..Przede wszystkim zeby... karolcia hotel murat (18) witam wszystkich. bardzo proszę o jakąś opinie na temat Hotelu Murat w... mag