DJ - Wesela imprezy , studniówki (1) Warszawa / Siedlce i okolice kontakt : 600-666-026 djsolar@djsolar.com djsolar.com Na którą godzine najlepiej Ślub ??? (34) Na którą godzinę planujecie mszę w Kościele ??? Kawa video-tom i Viva (7) czy ktos cos wie na tema zespolu na wesele: Viva oraz o uslugach foto video... Prezes
VICTORIO !!!! do Ciebie (1) Victorio, mam pytanie kiedy bierzesz ślub?? Bo doczytałam się wszystkich... Ameli Rękaiwczki ślubne NOWE po 25zł (6) Zapraszam do kupna rękawiczek ślubnych oraz Wieczorowych w cenie 25-26zł... lanetti info o zespole Max Dance (4) witam! czy ktoś z Was bawił się przy tym zespole u siebie albo u kogoś na... Clio Wesele Rumia i okolice (7) Czy ktos mial moze wesele w Rumi w Tequilli? planujemy ok 100 osob, a moze... tragarz Czy u kogos gral zespol North Duo? (2) plisss powiedzcie czy u Was na weselu gral zespol North Duo?? jesli tak to... JakoTaKo fotoreporter - najlepszy na ślubie (85) Mam dla was naprawdę dobrą radę jak znaleźć dobrego fotografa który zrobi dla... foton Rodizio na Kamiennej ? (8) czy ktoś z Was uczestniczył w weselu w brazylijskiej restauracji Rodizio w... agataa Fryzjerka/Makijarz (4) No o ten wątek to mnie moja luba poprosila:) A mianowicie chodzi o najlepszy... B.Marczynski wieczor panienski (2) a co planujecie na wieczor panienski??? Madzialenka Auto do ślubu (16) Gdybyście mieli wybierać to jaka oferta najbardziej by Wam... lanetti muzyka (1) czy u kogos grakl zespol "kaprys"????? Madzialenka Domowe wypieki. (2) Duzo pisze się na forum o domowych wypiekach, co byście polecili? Cos... B.Marczynski Stare Auto (2) Witam. Poproszę o namiary na jakieś stare autko lata 30- 40. Planujemy slub w... B.Marczynski Nowe Fotki na www. (1) Znalazłem nowe fotki na www.trojmiasto.pl/ogloszenia. Kto by chciał na nie... Foto WESELNE PRZEBOJE :) (4) Myślę, że to może się przydać wielu parom, które rezygnują z zespołu na rzecz... Victoria alkochol! (11) Nie wszyscy maja alkochol na swoim weselu, ale jednak zdecydowana wiekszosc... Prezes Ile wódki na osobę? (6) Jak myślicie ile musimy kupić na 70 osób? Gala