Oprawa muzyczna (2) W kościele w którym odbędzie sie moja ceremonia ślubna jest "koszmarny"... she dj poszukiwany (15) Poszukuję sprawdzonego dj'a. Poleci ktoś kogoś?? alka poprawiny (9) Napiszcie czy każdy z Was robi lub robił poprawiny? oraz czy powinny one być... Aneta
nauki przdmałezńskie-jak to wygląda? (12) Mam własnie takie pytanie jak wyglądają nauki przedmałżeńskie? Jakie tematy... pitop KOMISS_SUKIEN ŚLUBNYCH (11) Zakladam jedyny Komiss Sukien Ślubnych w Trójmieście . Kto jest chętny na... Komiss zaprosić - nie zaprosić (10) Hej! Podzielcie się uwagami na temat zapaszanych przez was gości na wesele.... emu szukam sali na wesele (1) Poszukuję sali na wesele na ok.100 osób. Słyszałam, że jest jakaś nowa sala... monika1 muzyka na slubie (7) w sumie wszystko jzu mamy załatwione ...z wyjatkiem muzyki..jesli znacie... Madzialenka ile kosztuje wynjecie sali? kto wie? (11) chcę wynając tylko sale na przyjecie weselne około 40 osob--- kto sie... zuzia gdzie macie wesele 2005 (31) Przyszłe Panny Młode!! każdy się pyta o datę, wiek młodych a gdzie będziecie... dorcia77 Sala z kuchnią na poprawiny..?! (5) Nie chcemy robić poprawin w lokalu, w którym bedzie wesele, ponieważ jest... barbaros poszukuje dobrego kamerzysty (8) Witam, czy ktoś może mi polecić dobrego i nieedrogiego kamerzystę, z okolic... dzwona Kupię bolerko i diadem (1) Kupię bolerko lub etolę oraz diadem z cyrkonii.Tel. 0505-827-309... emboska Na jakiej podstawie wybierać fotografa?? (4) No wlasnie...na rynku roi sie od firm ktore oferuja uslugi fotograficzne. jak... Anita DEKORACJA KOŚCIOŁA_BIAŁA DROGA (8) Zainteresowanych zapraszam na -... Dekoracja KOŚCIÓŁ - ŚW.MIKOŁAJA . Poszukuję. (24) Poszukuję firmy Dekoratorskiej ,która dekorowała kościół św.Mikołaja w sobotę... Monika J Katedra Oliwska (13) Czy możecie mi napisać ile kosztuje ślub w Katedrze,czy samemu sie stroi... Asia oprawa muzyczne w kosciele (2) potrzebny ktos kto zaspiewai zagra na moim slubie...moj organista w kosciele... zuzia Czy decydowliście się na wynajęcie "apartamentu" na noc poślubną? (16) Jak to u Was wyglądało? Większość par o tym myśli, a potem rezygnują, bo jest... miodowa PANNY MŁODE 2005 (82) Wpisujcie się kiedy macie ślub i ile będziecie miały lat jak będziecie... Zosia