w czym do ślubu zimą? (4) jestem straszny zmarźluch, i nie wyobrażam sobie mojego ślubu w styczni kiedy... qqq Hotel Rezydent (3) Doświadczone/i!! CZy ktoś z Was miał przyjęcie weselne w Hotelu Rezydent???... Victoria Leśny dwór w sulęczynie (7) czy ktoś z was robił tam wesele?czy jest drogo? i jak tam wogóle... kwiatuszek
zdjęcia-ile to kosztuje (12) Mam ważne pytanie. zanim zaczniemy szukać fotografa na nasz ślub (7 maj :))))... aśka FOTOGRAFA Z WARSZAWY (11) Szukam fotografa. Najchętniej z Warszawy, bo tu mamy ślub i wesele, ale może... Martusia W. Cedrine Maries de paris kupie (1) 170 cm, 38/40 magda29 wesele w ogrodzie (4) witam wszystkich serdecznie wymarzylam sobie wesele w ogrodzie i zastanawiam... flowerek Centrum Bis (30) Czy któraś z Was dziewczyny szyła suknię we Wrzeszczu w Centrum Handlowym... Kola Kto wynajmuje autko do ślubu:) (3) Szukamy ładnego, najlepiej nowoczesnego autka na ślub (Audi, Mercedes... Gala Zespół (11) UWAGA !! ja tylko informuję zainteresowanych:)) ani mi w głowie reklama:))... DAS załamana:((( (18) hej! błagam polećcie mi jakiś fajny "elegancki" lokal na wesele dla 100... natka Suknie ślubne - www (6) Dziewczyny! Oto adres gdzie znajdziecie mnóstwo sukni hiszpańskich. Niestety,... S.P. Mały problem!!!!! (4) Witam wszystkich mam problem z wybraniem kanjpy. Wacham sie między Holiday... karolciapaj hotel w chwaszczynie (1) Czy ktos z Was zna moze jakies miejsce gdzie moglabym przenocowac ok.40 gosci... flowerek marsz weselny wma mp3... (6) witam Wszystkich ! miałabym prośbe do szacownego grona- czy ktoś mógłby mi... hugonetka wesele na 100 osob z noclegiem!!!!!! (4) Czy ktos z Was moze mi polecic jakis lokal? Interesuja mnie wylacznie takie w... markotka Poczuj się Księzniczką (3) Sprzedam suknię slubną z kolorze jasnego ecru, dwuczęsciowa w rozmiarze 40/42... Monia Ośrodek Zatoka w Sopocie..?! (3) Czy ktos moze wie cos na temat tego miejsca? Szukam sali na 100 osob i to... barbaros suknia ślubna (5) Sprzedam subtelną suknię ślubną, śnieżnobiałą, dwuczęściową. Gorset i... ds lokal na wesele (24) Czy ktoś zna jakieś fajne miejsce nad jeziorem lub nad morzem gdzie można... Kasia23