Targi 2005 (2) ja bylam na tych targach na poczatku tego roku i powiem szczsrze ze... Izaaa polećcie fotografa, proszę (21) No właśnie - szukam fotografa w Trójmieście. Zależy mi na NIEBANALNYCH... Asiula polecam Jastrzębią Górę (2) Witam! Jeżeli szukacie czegośc poza Trójmiastem to polecam Ośrodek VIS w... Mężatka z krótkim stażem
Gdzie kupić dodatki? (5) Poszukuję sklepu w Gdańsku gdzie mogłabym kupić diadem, białą opaskę na szyję... Kola Złota Jesień (2) Jakie są Wasze opinie o organizacji wesel w Złotej Jesieni w Kartuzach? Monhil wesele w plenerze ! (4) Czy ktos moze byl na weselu w plenerze. Chodzi mi o przyjecie np. w duzym... karo100 podziekowania dla gości (2) Czy ktoś zna może jakiś wierszyk lub jakiś tekst który zawierał by... aska Wesele czy przyjęcie? (21) Witamy wszystkich :-)) Mamy z nażeczoną problem, bowiem nie możemy się... rmg Czy robicie listę prezentów ??? (6) No właśnie czy robicię listę prezentów jakie chcielibyście dostać? Jeżeli tak... Kawa grawr (1) a my mamy wygrawetowana date slubu i nicki pod ktorymi sie poznalismy w necie... niikitka Kafelki zamiast parkietu (8) Mamy pytanko do osob, ktore bawily sie juz na kafelkach na weselu, czy innych... Agusia co do Róży Wiatrów (10) Kiedyś pojawił sie ten wątek i oczywiście różne zdania na temat tego lokalu.... moceza Agape (2) Poszukuję ludzi zajmujących się oprawą muzyczną podczas cremonii w... look-luck Polecam usługi video (2) Witam. Polecam kogoś kto był "sprawcą" filmu z naszego wesela. Mam świadomość... BartekW Zaproszenie do Galerii Fotografii Ślubnej (1) Serdecznie zapraszam do Galerii Fotografii Ślubnej na autorskiej stronie:... Marlena Zagajewska Rubin w Wejherowie (7) Czesc Wszystkim!!!! My ślubujemy 20.08.2005r. Jak na razie mamy sale,... Myszka_22 INFORMACJA (2) Kochane forumowiczki, chcę Was uprzedzić, że pojawiają się i pewnie będą się... cytrusowa wesele wesele a co po weselu? (25) chcialem sie Was zapytac jak u Was wygląda sprawa mieszkaniowa? czy macie... Prezes viva (10) moji drodzy, ostatnio moja firma urzadzila nam bankiet na ktorym gral nam... george JUŻ PO..... (5) Cześć. Parę tygodni temu powiedzieliśmy TAK przed Bogiem i gośćmi. Nie... JB