ciemne ecru (2) mam sukienke w kolorze ciemnego ecru (wlasciwie to morela) nie wiecie gdzie... anemonka odkupię welon w kolorze ecri (3) Może ktoś chciałby odsprzedać swój welon? Chętnie odkupię długi, delikatny, w... iwcia samochód (2) poszukuję samochodu na ślub 7 sierpnia będę wdzięczna za jakieś namiary mała
Kirkor (4) Cześć Wszystkim!!! Planuję urządzić przyjęcie weselne w Kirkorze. Czekam na... Stella waldek z YACO TACO przesadza!!! (19) waldek słyszałem ze kto dozo sie reklamuje ten cienko przędzie to chyba sie... MOROK Podziękowanie dla rodziców (3) Cześć wszystkim! Poproszę o jakiś ciekawy pomysł na podziekowanie dla... zuzka wizażystka&fryzjerka (6) czy znacie panią z gdyni która dobrze robi i makijaż i fryzurę?? _anka_ Nauki przedslubne (5) CZy ktos moze wie gdzie zaczynaja się niedługo nauki przedslubne.słyszałam o... Iwka sprzedam welon (2) mam do sprzedania dwa welony jeden do ziemi drugi do pasa śnieznobiałe ze... SYLWIA Angelio (3) Hej dziewczyny Czy któraś z was słyszała o Salonie sukien ślubnych i... Iwa skupienie (1) Hej czy slyszeliscie cos o "skupeniu"? ze oprocz nauk przedmalzenskich i... Monika0101 Fotografia slubna oraz portretowa (1) Zapraszamy do obejrzenia prezentacji przedstawiającej fotografie ślubne... mmagda salon Tyszkiewicz we Wrzeszczu (14) Hej Dziewczyny! Zastanawiam się właśnie nad szyciem sukni w salonie... Joanna Sprzedam suknię ślubną (1) Sprzedam białą jednoczęściową suknię ślubną,na opadających rękawkach z... Wiolinka Loren studio? (2) Cześć, Czy któraś z Was korzystała z usług LorenStudio na Suchaninie?... Truskawka bielizna (2) macie juz jakis wypatrzony sklep jesli chodzi o bielizne......? karducha SREBRNY MŁYN W GDAŃSKU (12) spodobala mi sie oferta organizowania wesela w srebrnym mlynie, w gdansku,... aniesia ? ile zapłacić księdzu (20) Pomóżcie, Muszę iśc i dac za ślub "co łaska" i nie wiem jak to w Trójmieście... Ada poradnictwo rodzinne (1) witam wszystkich, mam pytanie gdzie w Gdyni mozna odbyć " szybkie"... wiki Leźno (2) Mam małe pytanko...Czy ktokolwiek miał w Leźnie wesele? Wiem, że warunki... Lori