Wiązanka w kościele (15) Chciałabym zasięgnąć Waszej opinii, czy zostawiacie w kościele swoją wiązankę... Lidia jaki kolor koszuli (8) powiedzcie mi proszę jaki kolor koszuli powinien mieć Młody, jeśli ja mam... bonitta PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE (1) Profesjonalny montażysta, były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... ADRIAN
fryzjer w etc (4) czy któraś z was robiła fryzurę ślubną u fryzjera w etc???Czy jest drogo???... ana fryzura próbna (25) poszukuje fryzjerki ktora zaproponuje fryzurke i uczesze mnie probnie ale tak... szaga nauki przedmałżeńskie (9) pomocy kochane forumkowiczki! Ślubujemy 11 września, od lipca dopiero moj... cytrusowa . (1) . mmagda Polecam Dwór w Bychowie! (3) Witajcie 11 czerwca miałam ślub, a po nim obiad dla 30 osób w Bychowie.... Sasannka etola (4) hej ma ktos z was moze do sprzedania etole lub cos w tym stylu? martwie sie... anemonka suknia biała+dodatki cena 800 (1) Biała suknia, dwu częściowa (gorset + spudnica). Tren 0,5 metra, moze byc... Ania Rosołowska szukam dj'a na 28 sierpnia (4) Poszukuję prezentera. Wesele ma odbyć się 28 VIII w Gdańsku. iv makijaż (3) Znacie jakąś fajną makijażystkę, która pomaluje mnie do ślubu. Najlepiej z... andzia kwiaciarnia Alhambra (3) Polecam kwiaciarnię ALHAMBRA ( mają swoje punkty w całym trójmieście). Super... monikaM VIVA KAPELA WESELNA (2) VIVA JEST ŚWIETNA !!!!! monia zespłół Viva na wesele (8) to jest dopiero zespół...polecam go bardzo gorąco wszystkim LAlex salon Angelio (1) Dziewczęta kochane, czy któraś z was wypożyczała, wypożycza, lub słyszała... cytrusowa przez które ramię rzucać kieliszki (4) Słuchajcie, ślub za 3 dni, a my razem z DJ nie możemy się dogadać przez które... Agula PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE (1) Byly pracownik telewizji zarejestruje oraz zmontuje wasze niezapomniane... ADRIAN Oryginalny Fotograf (15) Poszukuję niebanalnego fotografa, który potrafi zaplanować i przeprowadzić... Karola strony z zaproszeniami!!!! (6) czesc wszystkim!juz przyszedl czas zebym zabrala sie za zaproszenia,czy... kika