muzyka podczas ślubu (3) Czy znacie listę utworów muzycznych wykonywanych podczas ceremonii ślubu... noemi Profesjonalne Studio Fotografii (3) Zapraszam do obejrzenia fotografii slubnych oraz portretowych:... mmagda szukam par z 07 sierpnia!!:)) (5) Pary, które ślubują 07 sierpnia - odezwijcie się:-)) Ciekawi jesteśmy ile par... justka
album do zdjec (5) A ja jestem juz po slubie. Mam piekne zdjecia i wlasnie szukam jakiegos... Nevrata Czy ktoś miałby chęć.... (3) Czy ktoś miałby chęć odkupić ode mnie piękną ( z opinii znajomych , a także... Mones PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE ORAZ FOTOGRAFIA (1) Profesjonalny montażysta - były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... ap Nowe Rękawiczki Ślubne (66) Mam do sprzedania rekawiczki ślubne oraz wieczorowe, duzy wybór wszystkie w... piter MERCEDESEM DO ŚLUBU (10) Mercedes "okularnik" ciemnogranatowy atrakcyjny wygląd z kierowcą 100 zł... gregor sprzedam tanio suknię (1) Sprzedam tanio suknię ślubną z Agnes ( 2003) - gorset + spódnica . Cena w... Laura HOTEL DAL (1) CZY KTOŚ ROBIŁ, ALBO BYŁ NA WESELU W RESTEURACJI HOTELU DAL. BARDZO PROSZĘ O... andzia kosciol na witominie (2) sluchajcie czy ktos z was bral albo bedzie bral slub na witominie w kosciele... wikigdynia gdzie skupują suknie??? (2) Dziwczyny pomóżcie już nie wiem co mam zrobić z tą moją suknią!Może któraś z... agnieszka@ salony-gdzie (3) proszę o pomoc - zamierzam rozejrzeć się za sukienkami, ale tak naprawdę... Emilia Nuka tańca (11) Dziewczyny czy możecie mi polecić kogoś (nauczyciela albo jakąś szkołe) kto w... Jovana poradnictwo-pomocy!! (22) Cześć...czy ktoś moze mi powiedzieć jak wyglądają spotkania z poradnictwa... sylwka suknia (4) Mam pytanie: czy suknia uszyta na miarę w salonie powinna być przez ten... ::ja:: Fryzurka z rozpuszczonych włosów (12) Mój problem polega na tym, że chciałabym mieć w dniu ślubu fryzurkę z... Lidia Nat. Plan. Rodz. (5) mamy już zaliczone nauki, ale została Pani z Planowania Rodziny, czy ktoś... Emilia kwiaty w kościele (3) czy kupujecie kwiaty do wystroju kościoła??? nie chcę jakichś dodatkowych... Emilia Słuchajcie Panny Młode (4) Mam do sprzedania ,delikatną sukieneczke ślubną w kolorze białym,rozmiar 36.... Mandarynka