Żywy kwiat we włosach (13) Dziewczyny co o tym sądzicie aby we włosach był żywy kwiatek?!Podobno... Michalina PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE ORAZ FOTOGRAFIA (1) Profesjonalny montażysta - były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... ap Zdjecia (2) Zapraszam do obejrzenia fotografii slubnych oraz portretowych:... mmagda
suknia biała & dodatki sprzedam (1) Biała suknia, dwu częściowa (gorset + spudnica). Tren 0,5 metra, moze byc... Ania Rosołowska KUPIĘ SUKNIĘ (3) Kupię suknię ślubną dwu częściową,rozmiar 32-34.A może któraś z was... Michalina ceny fryzury/paznokci/makijażu (9) proszę o Wasze doświadczenia, jeśli chodzi o ceny za zrobienie fryzury... Emilia czyszczenie sukni (2) Sluchajcie, gdzie najlepiej wyczyscic suknię po ślubie w deszczowy dzień i... agula POSZUKUJE KOBIETY KTÓRA MA WYTRYSK PODCZAS ORGAZMU gacek403@wp.pl (1) to moj fetysz ale i rzadkosc gacek403@wp.pl drg Nauki w okresie wakcji HELP!!! (5) Czy ktoś wie, gdzie odbywają się nauki przedmałżeńskie w okresie wakacyjnym? Hania 4.09.2004 slubujecie w ... (16) Napiszczie gdzie slubujecie 4.09.2004 bo My we Wrzeszczu w Kosciele NSJ brylas Kapela na 28 września poszukiwana (3) Poszukujemy zespołu na weselisko 28 sierpnia br. Czarosław SREBRNY MŁYN (4) Bylam ostatnio gosciem na weselu w tej knajpie i bardzo mi sie... Dropsik potrzebuje fajną limuzyne (5) Potrzebuje fajną limuzyne najlepiej białą na 16 października czy ktos może mi... Bart pensjonat/hotelik na wesele - GDZIE w Gdyni? (1) Witam serdecznie, Co prawda plan przewiduje slub dopiero w czerwcu 2005, ale... elajza pytanie!!!!!! (6) Mam pytanie: czy ktoś korzystał z limuzyny z www.limuzyna.friko.pl??? Proszę... xxl FRYZURA+MAKIJAŻ (1) CZY ZNACIE JAKAS DOBRA KOSMETYCZKO-FRYZJERKE, KTORA PRZYJDZIE DO DOMU I... andzia mam do sprzedania skromną i delikatna sukienkę ślubną (1) kochane dziewczyny!!!!! rok temu wyszłam za maz i kupiłam sukienke slubna w... Mandarynka śpiewniczki biesiadne dla gości (1) Polecam spiewniczki biesiadne dla gości weselnych . Zespół gra goście... allegro Tytanowe obraczki (3) Czy ktos ma TYTANOWE obraczki od KRUKA czekam na opinie andzia PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE ORAZ FOTOGRAFIA (1) Profesjonalny montażysta - były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... ap