Rękawiczki (1) Gdzie dać do uszycia rękawiczki? ktoś ma jakiś namiar?? ola_la_la Hotel Nadmorski w Gdyni (5) Kto z was robił wesele w Hotelu Nadmorskim w Gdyni? Co możecie mi powiedzieć... Anepi ślub bez wesela (20) czy ktoś z Was miał lub planuje ślub bez wesela??? ciekawa jestem opinii i... ann
"muzyka taneczna" (4) Mam do was pytanko czy wszyscy macie zamowione na wesele typowe zespoly... jeszcze panienka jak usadzić gości ? (3) jak rozwiązujecie problem z zajmowanie miejsc przez gości? czy "na żywioł"?... Emilia BUTY??? (7) Czy wiecie gdzie w Trójmieście można kupić buty ślubne inne nic Ryłki? Może... bratek własnoręcznie robione zaproszenia (4) Kochani, chcemy robić sami zaproszenia, ale nie wiemy, gdzie można kupić... cytrusowa hotel sopot (1) czy moze ktos z was byl albo robil wesele w hotelu sopot? dorcia Złotnik (2) Poszukuję jubilera, który zwężyłby mój pierścionek zaręczynowy (muszę... Lidia Gospoda pod Wilekim Młynem (1) Hej! czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z Gospodą pod Wielkim Młynem?... Jeziorko Zdjecia portretowe oraz slubne (3) Zapraszam do obejrzenia fotografii slubnych oraz portretowych:... magdam PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE ORAZ FOTOGRAFIA (1) Profesjonalny montażysta - były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... ap Kobiety sa gorsze (2) na ponizszy link nie moga klikac panie... szowinista videofilmowanie! (2) czesc wszystkim!poszukuje dobrego i niedrogiego kamerzysty na wesele,jezeli... kika tort (3) Dziewczyny wiecie moze skad mozna wykombinowac "stojak" taki pietrowy na... ewika kapelusz (2) czy ktoś ma do sprzedania kapelusz (biały)? ewentualnie, czy wiecie, gdzie... Emilia NAJTANSZE W 3MIESCIE (1) http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V23445B23520J23535L23430I23460... Felippe cieszcie sie przygotowaniami (2) hej!!!poniewaz dosc czesto sie tutaj wypowiadalam przed slubem chce teraz... asia giełda kwiatów (3) Kto mi może podać namiary na giełdę kwitów w trójmieście? Wiem,ze jest gdzieś... łucja biale bolerko (1) Moze ktos ma do odsprzedania biale bolerko rozmiar 38-40, prosze o zdjecia i... Anna