Kirkor? (7) Czy ktoś z was robił wesele w res.Kirkor?Co o niej myślicie? Michalina SINCERITY raz jeszcze (6) Mam pyranie Poswiecilam wczoraj caly dzien na wizyty w salonach slubnych no... Renia Dekoracja auta (2) Witam W jaki sposob mozna przykleic kwiatki na maske autka zeby sie... Polin
Sprzedam... (2) Suknię Ślubną dwuczęściową, rozmiar 36/38, gorset sznurowany z tyłu, bardzo... Mones do Michała C. (7) Michał!!:-) mam prosbe zebys jeszcze raz dokładnie powiedział mi co i jak z... justka OLA_LA_LA _Stara tekściara (1) Ładowanie strony... proszę czekać! Jeśli strona nie chce się załadować... Franek SUKNIE ŚLUBNE na DANUŚI. (4) SUKNIE ŚLUBNE na DANUŚI.To nie konkurencja ale szczera prawda. Zapraszam Cię... 1234567890 APEL (13) Drogie, prawdziwe forumowiczki, czy zauważyłyście, jak bardzo zaczyna się to... cytrusowa Trendy ślubne na 2005 (7) Piękne sukienki www.vogue.es/novias/ ola_la_la A co Cię tak śmieszy? (1) To Ja jestem wszystkiemu winna . czy ktoś ma inne zdanie. A ja tak mocno go... OLA_LA_LA 25 wrzesnia (3) szukam pary ktora bierze slub 25 wrzesnia o 16 w kosciele sw jozefa w gdyni anemonka Gdzie po kamizelkę +musznik (7) Hej Kto mi doradzi gdzie mają ładne kamizelki z musznikami dla Pana... ola_la_la naiwne baby (24) jak czytam o makijazu to mi sie flaki przewracaja wszystkie piszecie ma byc... lola Gdzie nauki w wakacje? (1) witam czy moze ktoś wie gdzie w czasie wakacji są nauki przedmałżeńskie?... kon-radek Dekorowanie auta (11) Piękne dekorowanie auta w cenie 60zł. (plus kaucja zwrotna za wypożyczenie... Grzesiek Wesele w Jadze w Rumi (6) Czy ktoś może robił już wesele w jadze w Rumi?Chciałabym poznać opinie... nefretete23 pani walewska (1) czy moze ktos robil lub byl na weselu w pani walewskiej?interesuja mnie... dorka Kościół Przemienienia Pańskiego w Gdyni Cisowej (3) Czesc wszystkim, czy ktos miał ślub w tym kościele i wie coś na temat zespołu... patri kosmetyczka+fryzjer (5) Kochane, we wrześniu slubuję, zaczynam już szukać profesjonalistów, którxzy... cytrusowa salon Natalia w Gdyni (12) czy ktoś kupował/wypożyczał tu suknię? jestem ciekawa, czy wszystko było ok,... JulkaOsen