Salon suknii ślubnych (1) Dziewczynki kochane, czy któraś z was wie coś na temat salonu Angelio?... cytrusowa potwierdzenie (2) Czesc, Macie moze pomysl co napisac aby poprosic o potwierdzenie obecnosci na... Mona usc (12) czy ktoś może mnie oświecić i dać znać co i w jakiej kolejności załatwia się... izab
podziekowania dla rodzicow (4) Mam takie pytanko czy ktoś może wie gdzie można kupić prezent dla rodziców... aska "Ancora" w Gdyni-czy ktos robił tam wesele???? (2) chciałabym sie dowiedzieć jaka jest opinia lokalu Ancora w Gdyni... Monika_22 prezenty (6) czy ktos moze wie, gdzie znalezc ladne sformulowania dotyczace pieniazkow... kasia_r Dj na wesela (1) Przypominam się przyszłym młodym parom i mój tel 0-504-062-976, pozdrowinx DJ SIEKIERA knajpka na panieński (7) Czy ktoś z was wie gdzie w gdyni w ostateczności w sopocie można zrobić... Abra Zdjecia (3) Zapraszam do obejrzenia fotografii slubnych oraz portretowych:... magdam Restauracja Tenisowa na Zaspie (12) Czy ktoś robił/był na weselu w restauracji Tenisowej na Zaspie? proszę o... Karolina2 wypożyczanie sukni (8) proszę o Wasz doświadczenia z wypożyczaniem sukni. na co zwrócić uwagę... Emilia Gospoda pod Wilekim Młynem (2) Hej! czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z Gospodą pod Wielkim Młynem?... Jeziorko Dlaczego nikt nie chce wypowiedzieć się na temat Vivy??? (4) Dziwię sie dlaczego brak poglądów na temat (podobno kontrowersyjnego) zespołu... Asia farage (8) a ja mam suknie kupiona w farage i jest piekna wszyscy moi goscie byli... kaja sprzedam suknię (1) suknia z salonu Agnes dla dziewczyny o wzroście 158-164, rozmiar 36-38,... marcela Fryzurka śluna (3) Moze znacie salony fryzjerskie na Zaspie kub w okolicy gdzie ładnie czeszą... bonitta Sprzedam ???/???. (1) Sprzedam lub odstąpie koło zapasowe z mojego samochodu - m_ _y. Trabant _... Jurek.XI LO. Pani Daria od makijazu poszukiwana! (2) Kochani !! Szukam pani która robiła mi we wrzesniu makijaż. Zgubiłam do niej... Fiwa 7 sierpień, Sw Mikołaj i tort :) (5) Wiem, ze czasu już mało ale warto spróbować. Czy ktoś może bieże ślub u... moko transport gości (7) jak transportujecie gości spod kościoła do lokalu? w moim przypadku odległość... Emilia