mial ktos z Was wesele w bacowce??? (5) Ile osob tam wejdzie? jaki jest koszt? magusia Co powiecie o Filmart? (11) Mam pytanie co powiecie o videofilmowaniu przez Filmart? Korzystal ktos moze... Agnieszka80 SAMOCHÓD+MOTORY?:) (6) Bardzo podoba mi się biały cadillac którego zdjęcie znalazłam na stronach... magusia
Kreta (5) witam Was serdecznie:-) mam małe pytanko? czy ktoś z Was był juz może na... justka OLEŃKA (1) witam, mysle o zorganizowaniu tam wesela. Macie jakies doswiadczenia... elajza Hotel Merkury w Straszynie (8) Witam, mam pytanie odnosnie tego hotelu. Czy kotos robil lub robi tam... gizmo Jak sprzedać nową suknię? (1) Czy ktoś mógłby mi poradzić jak najlepiej sprzedać suknię, której się nie... agaka Duża sala (12) Proszę pomóżcie nam ! Szukamy naprawdę dużej sali w Gdańsku lub jego... KK Płatność za wesele przed czy po? (19) Jak wygląda to w praktyce? Czy całą kwotę za wesele płacicie właścicielowi... Lidia Hotel Dal (2) Czy moze ktos byl lub sam wyprawial wesele w restauracji hotelu dal i... dorka pomoze ktos?;) (3) Czy ktos z Was wypożyczał może cadillaca na swoje wesele? Interesuje mnie jak... magusia Suknia godna polecenia!!! (1) Witam raz jeszcze, to ja kiedyś prosiłam WAS o pomoc odnośnie sukni I... Kamcia wałek (5) cześć, mam pytanie czy wiecie coś o zwyczaju dawania pannie młodej... wesoła węgorze poszukiwane!!! (6) Hej:) prosze o namiary na dobre (sprawdzone) wedzarnie wegorzy w 3city!!!... mankiet Kosmetyki... (5) Kosmetyki tanio sprzedam... Mones Okrąglak (3) Szukam namiarów na parafię na Przymorzu tzw. Okrąglak :-))) Czy jest to... milia wianek (5) czy któraś z obecnych Panien Młodych rozważa wianek z kwiatów zamiast... Emilia netowe adresy z bukietami (4) czy ktoś ma adresy, gdzie w necie można pooglądać bukiety ślubne szukam... Emilia Podziękowania dla rodziców (7) Czy ktoś może ma spisany jakiś ładny wierszyk albo zwykły tekst podziękowania... S.P. Mam do sprzedania suknię (3) Biała,jednoczęściowa,gorset atłasowy,na opadających rękawkach(możliwość ich... Agnieszka@