nocleg dla przyjezdnych gosci (4) witam, Pytanie - czy za nocleg gosci przyjezdzajacych na wesele powinna... elajza ile za maszę ślubną (13) Prosze Was abyscie podali mi ile zapłaciliście (lub musieliście zapłacić) za... rogusch sprzedam Sukienkę slubną (9) Mam do sprzedania sukienkę slubna w kolorze białym,na kole 3 wasrstwowa... aneta
Co wiecie na temat DjWodzireja? (1) Witam czy ktos miał tego Pana na swoim weselu?Jeśli tak to bardzo prosze o... KaRola szukamy sali (1) Witamy. Planujemy wesele w czerwcu na ok 55 osób. Czy ktoś z Was wynajmował... I & A tenisowa- czy na chrzciny moze byc (2) ? evita hotelik lipce (3) jak ktos chce to chetnie cos powiem mialam wesele 3 lipca kaja zespół Energia w Falko (2) Witam, czy ktos juz miała jakiekolwiek doswiadczenia z zespołem Energi ,... kika Naturalne fotografie (3) Zapraszam do obejrzenia fotografii slubnych oraz portretowych:... magdam manikiurzysta-FACET (4) chcemy poprosic jakiegos pana, zeby w wieczorek panienski zrobil pannie... niunia Chipendalesi w Trójmieście (1) W których klubach w Trójmiescie (najlepiej w Sopocie) tańczą chipendalesi??... ola_la_la czy ktos zna???? (8) czy znacie moze adresy stron na ktorych podane sa przykladowe czytania na... megi mieszko (1) Proszę o pomoc, w następną sobotę (7.08) koleżanka urządza wieczór panieński.... kat Ozdabianie sali (14) Witam! Moje Drogie Panny Młode i Drodzy Młodzi Panowie w jaki sposoób i czym... Karola Sesja u fotografa Pod Filarami (15) Co sądzicie o zdjęciach ślubnych w Gdańsku, w studio Pod Filarami? To jest... Panna młoda Tort weselny (11) Czy ktoś wie gdzie można zamówić dobry i niedrogi tort weselny ? Proszę o... sylwia hotelik lipce (1) czy ktos moze byl albo sam organizowal wesele w hoteliku lipce?prosze o... marzuch zawiadomienie w prasie (2) pomyślałam,że przyjemnie byłoby ogłosić całemu światu ;) ,że bierzemy... noemi Sprzedam Elegancką Suknię Ślubną... (2) Suknię Ślubną, dwuczęściową, gorset ecru z żakardu jedwabnego, sznurowany z... Mones wiazanka slubna (1) Witajnie Panny Mlode:) poniewaz ostatnio napotkalam tu kilka watkow o... gizmo