ile za maszę ślubną (13) Prosze Was abyscie podali mi ile zapłaciliście (lub musieliście zapłacić) za... rogusch sprzedam Sukienkę slubną (9) Mam do sprzedania sukienkę slubna w kolorze białym,na kole 3 wasrstwowa... aneta Co wiecie na temat DjWodzireja? (1) Witam czy ktos miał tego Pana na swoim weselu?Jeśli tak to bardzo prosze o... KaRola
szukamy sali (1) Witamy. Planujemy wesele w czerwcu na ok 55 osób. Czy ktoś z Was wynajmował... I & A tenisowa- czy na chrzciny moze byc (2) ? evita hotelik lipce (3) jak ktos chce to chetnie cos powiem mialam wesele 3 lipca kaja zespół Energia w Falko (2) Witam, czy ktos juz miała jakiekolwiek doswiadczenia z zespołem Energi ,... kika Naturalne fotografie (3) Zapraszam do obejrzenia fotografii slubnych oraz portretowych:... magdam manikiurzysta-FACET (4) chcemy poprosic jakiegos pana, zeby w wieczorek panienski zrobil pannie... niunia Chipendalesi w Trójmieście (1) W których klubach w Trójmiescie (najlepiej w Sopocie) tańczą chipendalesi??... ola_la_la czy ktos zna???? (8) czy znacie moze adresy stron na ktorych podane sa przykladowe czytania na... megi mieszko (1) Proszę o pomoc, w następną sobotę (7.08) koleżanka urządza wieczór panieński.... kat Ozdabianie sali (14) Witam! Moje Drogie Panny Młode i Drodzy Młodzi Panowie w jaki sposoób i czym... Karola Sesja u fotografa Pod Filarami (15) Co sądzicie o zdjęciach ślubnych w Gdańsku, w studio Pod Filarami? To jest... Panna młoda Tort weselny (11) Czy ktoś wie gdzie można zamówić dobry i niedrogi tort weselny ? Proszę o... sylwia hotelik lipce (1) czy ktos moze byl albo sam organizowal wesele w hoteliku lipce?prosze o... marzuch zawiadomienie w prasie (2) pomyślałam,że przyjemnie byłoby ogłosić całemu światu ;) ,że bierzemy... noemi Sprzedam Elegancką Suknię Ślubną... (2) Suknię Ślubną, dwuczęściową, gorset ecru z żakardu jedwabnego, sznurowany z... Mones wiazanka slubna (1) Witajnie Panny Mlode:) poniewaz ostatnio napotkalam tu kilka watkow o... gizmo welon - zakryte czy odkryte:)? (7) Witajcie wszystkie Welonowe Panny Mlode:))) npiszcie czy bedziecie mialy... gizmo