miejsce na wesele - UMOWA (2) No wlasnie... co powinno sie znajdowac w takiej umowie, o czym nie wolno... elajza kto już po ........? (11) Watam dziewczyny-wszystkie panny młode :) ja już jestem po....... miałam slub... Asia22 samochód (27) No właśnie...został nam tylko samochód do załatwienia i nie wiemy skąd go... agageas
zaścianek (37) poszukuję opinii na temat sali "Zaścianek" może ktoś coś wie na ten temat?? alka Czy ktos bawil sie w Lukullusie? (8) Czekam na opinie na temat tawerny greckiej w Gdansku Lukullusie, czy... Iwcia WELON DŁugi (18) Jeżeli szukasz długiego welonu ecru z lamówką to czekam na odzew cena 50 zł... mała prosze o rade studio Loren (14) hej dziewczyny , mam wielka prośbe jestem po próbnym makijażu , który okazał... marta07 zespół SZEYKER (45) SZEYKER www.szeyker.friko.pl pozdrawiam:) DAS sala na wesele dla 150 osób (9) Cześć. Mam ogromną prośbę. Czy znacie jakieś fajne miejsce na wesele dla 150... andziulek Sukienka Agora (6) Sprzedam bardzo ładna sukienke slubną firmy Agora ,kolor śnieznobiały rozm... Mandarynka PARKING STOGI (1) Witajcie, co sądzicie na temat miejsc postojowych na plaży STOGI? Czy nie... AAA Spontaniczne fotografie (3) Zapraszam do obejrzenia fotografii slubnych oraz portretowych:... magdam tango (1) Czy ktos z Was zna jakas fajna piosenke albo melodie - jednak musi to byc... gizmo gołębie (10) Mam pytanie odnosnie gołębi:) czy ktos wie, gdzie mozna "wypozyczyc" biale... gizmo szukam manikiurzystki (12) szukam taniej i pomyslowej manikiurzystkiz Gdyni, najlepiej okolice... szaga kto ma ślub jutro tj 31.07.2004 (4) cześć, kto ma ślub jutro? jak nastroje? ja już chyba bardziej nie mogę się... Emilia zdjęcia ślubne (4) >>> FOTOGRAFIA ŚLUBNA >>> - reportaże z ceremonii ślubnej - sesje... ds slub w Lucynce? (4) Hej czy ktoś miał ślub w restauracji Lucynka we Wrzeszczu? prosze o opinie:) brylas WIDEOFILMOWANIE I FOTOGRAFIA - PROFESJONALNIE! (1) Profesjonalny montażysta - były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... ap fryzura i makijaż w Gdyni? (6) dziewczynki, chciałabym sie uczesac i zrobić makijaz,manicure na ślub w... PAULA