to już jutro......... (9) Chyba dostanę zawału :)) mona KRAWCOWA PILNIE POTRZEBNA!!! (5) Bardzo pilnie potrzebuję namiarów na dobre krawcowe! Wymarzona suknia już... melania Podróż poślubna (6) Czy któraś z Was może mi polecić jakieś fajne miejsce na podróż poślubną w... Jula
samochód - pilne (1) mam ślub 14 sierpnia - czyli juz tuż, tuż i nadal nie posiadamy samochodu... izab Suknia ślubna - sprzedam (5) Sprzedam suknię ślubną - gorset + spódnica z trenem. Rozmiar 40 (szyta na... AniaMD Sprzedam SUKNIE ŚLUBNĄ NIETYPOWA! (1) Suknia ślubna biała,cała obszyta koronką z wszytą halką i materiałem... Monia Darmowa sesja foto. (10) Wykonam darmową sesję fotograficzna w plenerze parze mlodej, ciekawe pomysly... Diver Gorsety wyszły z mody?? (21) Czy to prawda, że gorsety w sukniach ślubnych są już niemodne? Słyszałam że... Panna młoda etykietki (2) czy ktoś wie, gdzie można kupić niedrogie etykietki na ślubny stół (do... Tori długi welon (5) proszę o informacje, gdzie w Trójmieście można kupić długi do ziemi,... tori >>> FOTOGRAFIA ŚLUBNA >>> (2) >>> FOTOGRAFIA ŚLUBNA >>> - reportaże z ceremonii ślubnej - sesje... ds Naturalne fotografie (1) Zapraszam do obejrzenia fotografii slubnych oraz portretowych:... magdam odchudzanie (4) Czy ktoś może wie gdzie wykonują w Trójmieście zabieg Endermologii:... pulpet Zespól "WENTK"-gorąco polecam! (17) Witam przyszłych Małżonków! Jeśli jeszcze szukacie zespołu,który gra i śpiewa... gula Świadkowie w Katedrze (3) Kto brał slub w Katedrze? Czy świadkowie musza się zgłosić do Ktedry przed... Panna Młoda Dzięki.......................:))))) (8) Dzięki ............................... :)))))))))))))))))))) I LOVE YOU za... nefretete23 KTO MIAL WESELE W NADMORSKIM? (15) Czy ktos z Was mial wesele w Hotelu Nadmorskim w Gdyni? Jak bylo? Jak... olaF bajkowa suknia slubna !!!! (18) Witajcie dziewczyny !! mam do sprzedania bajkową suknie slubną z 24.07.04... Asia22 Jak przykleić margaretki do autka (25) Czy ktoś może wie jak na co czym przykleja się margaretki do samochodu?... Abra wieczór kawalerski (4) Cześć, Za około 2 tygodnie mój kuzyn robi wieczór kawalerski. I w związku z... Taki tam