Udane wesele z doświadczednia polecam (1) Mam już piekną kasetę i super zdjęcia, co ważne dla wspomnień polecam... mężatka Sobieszewo (4) Chcialabym wziac slub w kosciele w Sobieszewie, miedzy innymi ze wzgledu na... olenka apel (6) W związku z debilnymi komentarzami niektórych osób, kierowanymi pod moim... cytrusowa
z kim rozmawiać w falko (5) Witam wszystkich, będe miała wesele w hotelu Falko w Rumi, czy ktoś mogłby mi... jeremi Falko Rumia (6) Cześć!!!! Interesują mnie opinie na temat restauracji FALKO w Rumii???... zuzka Brawo dla moderatora :) (20) Dzięki :))) Jestem pod wrażeniem :)) W końcu.....:) Oj,oj...troche długo... nefretete23 13-15 sierpnia fotografie 25% taniej !! (6) Zwolnił mi się znienacka najbliższy weekend - stąd taka propozycja. >>>... ds Gratulacje dla YACOTACO (2) Gratuluję wam dobrej roboty - to wszystko pozdrawiam:) DAS Naszyjnik z pereł (14) Czy któraś z was miała może na swoim ślubie naszyjnik z pereł? Słyszałam że... Jula Ślubna fryzura (19) Cześć, czy wiecie może gdzie jest jakis dobry fryzjer w Gdyni w okolicach... biedron prosimy o pomoc (4) Witamy. Planujemy wesele w czerwcu na ok 55 osób. Czy ktoś z Was wynajmował... I & A Zapraszam do obejrzenia zdjęć ślubnych (2) >>> FOTOGRAFIA ŚLUBNA >>> - reportaże z ceremonii ślubnej - sesje... fot. Salon sukien Slubnych (6) Witam wszystkie panny młode, jestem byłym pracownikiem salonu z sukniami... koko OCZYSZCZANIE TWARZY W GDYNI (1) HEJ DZIEWCZYNY CHCE OCZYŚCIC TWARZ PRZED MAKIJAZEM ŚLUBNYM.CZY ZNACIE JAKIES... marta07 Muzyka na cywilnym?? (34) Witam! Drogie Panny Młode czy orientujecie się może czy istnieje taka... KaRolKa Prawo serii (12) Narzeczony oświadczył mi się w Wigilię. Postanowilismy wziąć ślub w sierpniu... ola_la_la ślub cywilny (127) Mała sonda: kiedy bierzecie(braliście) ślub cywilny, po ile macie (mieliscie... ewera restauracja Tequila - tylko nie to (31) Stanowczo odradzam wszystkim restauracje Teqila w Rumi, jedzenie niedobre w b... mirek po panieńskim (7) jak to szybko minelo. bawilam sie swietnie, do tego w galaxy bylo pelno... szaga kto bierze slub 16.10.04 w Katedrze Oliwskiej? (2) Mam pytanko: czy ktoś z forumowiczów bierze ślub 16 pazdziernika w Katedrze... Misia