jak sie tanczy z ogonem;)??????? (9) Chociaz moj slub jest jeszcze w beciku;) przegladam sobie modele sukni... zielona;) Gdzie wesele w trójmieście z noclegiem? (9) Jestem na etapie szukania miejsca. Chcielibyśmy coś w trójmieście na 50 osób... Beta on robil mi zdjecia (16) Zdjecia ktore dostalam nie wygladaly tak jak na stronie .Roszczarowalam sie... MONIA
Admin ? Gdzie jesteś? (6) Dlaczego Admin Kasuje Nasze Wiadomości Jurek i XI LO z Gdańska. Jurek.XI LO. Restauracja Falko Rumia (28) Cześć wszystkim! Mam pytanko do osób, które robiły lub bedę robić wesele w... zuzka WIDEOFILMOWANIE I FOTOGRAFIA - PROFESJONALNIE (3) Profesjonalny montażysta - były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... ap Kto we wrześniu??? (32) Kto z Was bierze ślub we wrześniu? Na jakim etapie jesteście? Dajcie znać... ada Zdjęcia ślubne w Trójmieście (18) >>> FOTOGRAFIA ŚLUBNA >>> - reportaże z ceremonii ślubnej - sesje... fotograf sala (6) Witamy. Szukamy ekstra miejsca na wesele i poprawiny. Ważne, żeby nie była... I & A WIDEOFILMOWANIE CYFROWO 3CCD RANDKI WYWIADY DVD (6) Polecam swoje usługi. Cyfrowa TRÓJPRZETWORNIKOWA kamera Sony, 14-letnie... www.filmart.end.pl wrzesień - kto już czuje uginające się nogi? (4) Jak sie czujecie przed powiedzeniem tego ważnego słowa TAK!!? Już czujecie... JB dzieki Nefretete (8) dzieki ze mi polecilas Angelike. cudnie mi zrobila i pomalowala pazurki!!!... szaga Alkohol (14) Będę miała wesele na 40 osób.Czy ktos oriętuje się co i lie należy... nefretete23 proszę o radę...i bez głupich komentarzy proszę... (14) Troszkę się martwię...wiem , że to głupie, ale odpowiedzcie mi na pytanie.... zaniepokojona na czym obraczki? (6) moje pytanie raczej chyba do Tych, co juz po :-))) komu daje sie obraczki i... Nela jak długo wesele (15) Kochane i Kochani, jestem ciekawa opinii: czy Młodzi zostają do samego końca... cytrusowa Kto tworzy strony www we Flash'u???? (1) Poszukuję osoby, która zrobi stronę www we Flash'u - prostą, klasyczną, z... Victoria myffa mam prosbe (1) podeslij mi na maila kontakt do Twojej makijażystki. Serdeczne dzieki za... gizmo Ile kosztuje ślub ???? (17) Cześć. Ile trzeba wydać na ślub? Ja dopiero w przyszłym roku, ale finanse... kokota 14.08 w Boboli (3) na Obluzu w tym dniu beda az 4 sluby(w tym moj).ciekawi mnie kto zajmuje... szaga