Pierwsza rocznica ślubu... (11) Witajcie, może ma ktroś z Was jakiś fajny pomysł jak uczcić pierwszą rocznicę... Laura Wesele w Kartuzach (1) Czesc ! Czekam na opinie na temat wesela w Złotej Jesieni w Kartuzach ??? Monhil Jak trafić do kwiaciarni Zdrojewskich w Sopocie (3) Chciałabym tam zamówić swoja wiazankę ślubną ale nie wiem dokładnie gdzie to... jola
Spontaniczne fotografie (4) Zapraszam do obejrzenia fotografii slubnych oraz portretowych:... magdam Wasza opinia o.. (3) czy któras z Was dziewczyny organizowala moze wesele albo obiad w marengo... Limonk@ Novotel wesele? (5) Po licznych poradach myśle teraz o novotelu. Kto wie coś o weselach tam? Beta Atrakcyjny samochod na slub! (3) Witam Oferuje piekne czerwone auto na slub (Mitsubishi Pajero Sport). Jesli... Samochod na slub czemu niektuzy podkladaja sie i robia sobie reklame (6) Od dluzszego czasu widze jak fotografowie sie zachwalaja pod innym nickiem... beeee rękawiczki (8) poszukuję rękawiczek i ew. innych dodatków. W salonie widziałam rękawiczki... Martynka Mit o siostrze z Katedry (9) Wczoraj bylam z narzeczonym zlozyc licencje u siostry. Szlam z mieszanymi... kasia_r trwały makijaż (4) WITAM. Czy któraś z Was mogłaby polecić mi naprawde dobrą makijażystkę??? Mam... Miki badanie statystyczne cd. (14) CBOS podaje ze w przypadku 75% malzenstw potomek przychodzi wczesniej niz 9... Panna Młoda jutro slub (3) To już jutro. Będzie to najwspanialszy dzien w naszym zyciu :))))))))))) A i P badanie: Wy, czy Rodzina ? (10) sporo róznych sond...więc i ja zapytam: czy przygotowania do ślubu to w... Nela komis z sukniami w Gdańsku? (3) Czy w Gdańsku/Trójmieście jest może komis, gdzie można wstawić swoją suknię... mona salony sukien (1) Dziewczyny, jak uważacie czy w gdansku, jest sporo salonów z sukniami , czy... madzik Demetrios Illisa 833,1226 (1) Kupię sukienkę w.w model, rozmiar 38, wzrost 1, 70m. Czekam na oferty. elle wolnosc (13) Dziewczyny! slub mamy 18.09,m ale coraz bardziej sie denerwje... Im wiecej o... gizmo A może novotel lub myśliwska kto miał? (6) No cóż chodzimy, chodzimy i tak sobie myślimy , że może w novotelu albo w... Beta błogosławieństwo Rodziców (4) czy wiecie co mniej więcej powinni powiedzieć rodzice podczas... Nela