WAŻNE!!!!!!! (13) Witam wszystkie Panny Młode ..zarówne te , które są już po tym wielkim dniu... cocolino WIAZANKA (7) słyszałam o dobrej kwiaciarni na Kołobrzeskiej. Czy znacie jeszcze jakąś inną... cytrusowa Zespół (X-2004, lato 2005) (3) Mamy jeszcze kilka wolnych terminów na październik 2004 i lato 2005. Zespół... Alibi2
Salon Ewa na Ogarnej (1) Salon Ewa na Ogarnej - co sadzicie op tym sklepiku,. Mandarynka CATERING (2) Poszukuję solidnej firmy zajmującej cateringiem. Madzialena wystrój kościoła - pilne (12) Polećcie mi proszę osobę, firmę od wystroju kościoła (z Gdyni) - dobrą,... Kasia S. strojenie samochodu (4) wlasnie zastanawiamy sie jak przystroic sampchod moze podrzucicie jakies pomysly anemonka Gest - gorąco ODRADZAM!!! (11) Witajcie! Trzy dni temu był najpiękniejszy dzień mojego życia!Mojego i mojego... gula Polecam Lesny Dwor w Suleczynie (2) www.lesnydwor.pl rewelacyjne miejsce,organizacja i przesympatyczna... mężatka zdjecia jak z bajki!!! (16) polecamy fotografowanie przez AvMedia!!!! zdjecia sa naprawde... Justinia hotel dal (16) Wszystkim, ktorzy zastanawiaja sie nad lokalem weselnym polecam hotel dal.... aniak Do Cytrusowej.. (10) Cytrusowa, chodziłaś moze do SP nr 52? Iza Suknia ślubna, musznik, kamizelka... (45) Suknię Ślubną, dwuczęściową, gorset ecru z żakardu jedwabnego, sznurowany z... Monika E. Skarpowa - macie jakieś opinie? (2) Cześć, czy macie jakieś opinie na temat Skarpowej w Sopocie? Ktoś z Was... gre Polecam fotografa!! (7) Goraco polecam fotografa, jestesmy bardzo zadowoleni ze zdjec, jak rowniez z... alicja ch-m bizuteria (8) Slub mam w pazdzierniku wiec juz za ok 2 mc. Pozostalo mi jeszcze kupienie... Matylda PRAWDA O AGNES (7) Szyłam sukienke w Agnes. Wszystko było dobrze - może dlatego że ja jestem... Abra wiązanka świadkowej (11) czy świadkowa musi mieć też wiązankę? moim świadkiem jest mój brat, ale... Tori opinia o ciastach "beatki" (2) czy ktoras z was zamawiala juz ciasta u tzw beatki, czekam na opinie o jej... collin JUZ PO...ostrzegam (8) ostrzezenie dla par ktore slubowac beda w Boboli na Obluzu.jezeli chcecie... szaga