Sprzedam subtelny welon ecrie (2) Sprzedam welon w kolorze ecrie dwuwarstwowy. Welon jest delikatny i obszyty... Aneta PROBLEM Z SUKNIĄ!!! pomocy (29) Na razie nie będę sie rozpisywać, bo musze się z tym przespać, ale na chwile... cytrusowa Sincerity 2950 (10) Sprzedam elegancką, oryginalną suknię ślubną Sincerity 2950. Suknia jest po... Aneta
CZy u kogoś na weselu grał ZESPÓŁ ALIBI (10) Czesc, jestem tuz przed podpisaniem umowy z tym zespołem, dlatego prosze... elle formalności poślubne (17) czy ktoś mi może pomóc jaka jest kolejność akt małżeństwa będzie w usc... myffa REKLAMY (68) Witam :) Ponawiam swój apel odnośnie reklam!!!!!... nefretete23 Poszukuje pilnie striptizera na sobotę 04.09 (1) Dzieczyny, pilnie potrzebuję poleconego no i oczywiście "sprawdzonego"... Mary WESELE W HOTELU DAL (11) Bardzo prosze o wszystkie opinie na temat wesela w hotelu dal. KAŚKA wieczor panienski (7) prosze was o pomoc!!!23.10 moja siostra bedzie brala slub!!ja bede jeje... karolka bramy weselne (1) help! chcialbym zorganizowac brame weselna z prawdziwego zdarzenia chodzi mi... bob Dlaczego na forum aż tyle ludzi oczernia innych? (4) Ludzie konkurencja powinna być uczciwa a nie takie najeżdżanie na innych,... Gonzo Giełda kwiatowa (13) Witajcie! Podobno gdzieś na wysokości Gdańska przy obwodnicy jest giełda... KaRolKa HOTEL LIVAL (7) czy któraś z Was bawiła się jako gość lub jako Panna Młoda w tym hotelu? Będę... cytrusowa szkoły tańca (21) Cześć dziewczyny! Ciekawa jestem jakie macie zdanie o kursach tańca przed... elle księgi Nikitki (6) szczerze polecam !! wczoraj odebrałam księgę Miśki Małe :-)) i baaaardzo mi... Tori co po ślubie??? (3) jestem juz 2 tygodnie po slubie ale nie zalatwilam jeszcze żadnych... izab juz po:) (1) Ślub mielismy 28 sierpnia-bylo super!wszyscy zadowoleni:)Jesteśmy w Gdansku... megg zaproszony ksiądz (5) słuchajcie, mam problem - poprosiłam znajomego księdza o odprawienie Mszy na... Nela Forum "schodzi na psy..."!!! (25) Jeszcze pare miesiecy temu mozna bylo sie naprawde dowiedziec tutaj ciekawych... Kinia czy... (6) Czy ktoś będzie ślubował 9 października, tak jak my? Miło będzie pomyśleć, że... moceza