Hotel "Murat" co sadzicie? (20) Mam pytanie o Hotelu "Murat", czy ktos mial tam wesele lub slyszal cos na... Jagusia Próbna fyzura i makijaż (1) Witam:) Podzielam zdanie Pani Doroty i tak jak ona sądzę, że makijaż próbny... ongeli DEKORACJA ŚLUBNA _ Tawerna Grecka " LUKULLUS" (8) DEKORACJA ŚLUBNA _ Tawerna Grecka " LUKULLUS"... Dekoracja
alkohol (2) mam pytanko, gdzie najtaniej kupić alkohol na wesele? w realku 0,7 absolwenta... oluś przed slubem.... (1) pozdrawiam was :))) aha a wiecie gdzie najlepiej sie bawic na wieczorze... karolka bukiet (4) sluhajcie mam pytanko!!jestem swiadkiem i zastamawiam sie czy swiadek tez... karolka Potrzebny zespół (10) Potrzbuje opinie na temat dobrego zespolu na wesele mam nadzieje ze... bacteria Zapytanie !!!??? (3) Gdzie można kupić prezerwatywy - fosforyzujące w ciemnościach,? Ala... Zorro ! KUPIĘ SUKNIĘ (5) Kupię suknię ślubną,naj lepiej kolor ecri(chociaż białej nie wykluczam)... Malwina Zaścianek (14) Jakie są Wasze opinie o organizacji wesel w Zaścianku w Chwaszczynie? Socrates Makijażystka potrzebna!! (4) Potrzebna makijażystka z Gdańska.Jeżeli znacie sprawdzoną osobę, dajcie... Kaja Tanio sprzedam suknię ślubną (7) Sprzedam suknie slubna białą gorset + spódnica z salonu Agnes , pierwsza... Laura Szukam DJ na wesele (1) Szukam Dj na wesele, który potrafi rozkręcić zabawę. Jeśli ktoś z was ma... Ola77 Kalendarzyk małżeński (12) Mam pytanie ! Jak rozwiązałyście sprawę z kalendarzykiem małżeńskim, bo mi... Jolcia BŁOGOSŁAWIEŃSTWO (5) Kochane, czasu mam niewiele, a nie mam żadnego tekstu błogosławieństwa.... cytrusowa Sprzedam Suknię Ślubną po okazyjnej cenie... (2) Sprzedam Suknię Ślubną po okazyjnej cenie... Zainteresowanych proszę o... E..... b. egoistyczny watek - Karolka (8) Czesc, Widze, ze jestes blisko przed. Ja tez. Chetnie wymienie sie wiedza.... wubo Salon sukien na ulicy Danusi. (1) Mam pytanie. Czy ktoś zna salon sukień ślubnych na ul. Danusi? Słyszeliśmy,... rmg Defloracja (5) Defloracja. Jak wdzięcznie zerwać kwiat dziewictwa? OK. EKSTRA FILM (24) ostatnio odebralismy film z naszego wesela. naprawde fantastyczny, dlatego... zagniewana