Jaki styl fotografii ślubnych? (3) Wiele osób szuka odpowiedniego fotografa. Ale nie za bardzo wiedzą one, do... vivid co z pozwoleniem od ksiedza (5) czy ktos wie jak to jest z pozwoleniem od ksiedza na slub w innej parafii?... karolcia Kto był na weselu w Zatoce w Sopocie (1) Jak jest na weselu w zatoce w Sopocie? Może ktoś z Was był na weselu albo... Gala
Potrzebne opinie o zespole.... (5) Hej zastanawiamy sie nad zespolem Quo Vadis lub music star takie nam polecono... bacteria restauracja na małe przyjęcie (18) Czy ktoś mógłby mi doradzić gdzie możnaby wyprawić małe przyjecie (obiad)... karolcia zapytanko:) (5) orientuje sie ktos z Was jak wygladaja pokoje w osrodku "Wanoga"? Ile osob... bila GDZIE obiad weselny (25-30 os)? (4) Witam wszsytkich, wiem że podobne pytanie padło już wcześniej ale mimo to... mikaela Zapraszam do obejrzenia zdjęć... (1) Zapraszam do obejrzenia fotografii ślubnych na... ds skad wiedziec ile?????? (6) Skad mam wiedziec ile ciasta musze kupic na 120 osob?? Jaki tort jest... zielona;) burak nad buraki (2) Przykre, że taki cham się trafił. Nie ma sensu kogoś prosić, by chciał... krasnal POSZUKUJĘ - Dekoracji Kościoła i Sali. (17) Poszukuję Dekoracji Kościoła i Sali. Jakieś ciekawe oferty dekoracji -... Hanna sukienki wieczorowe (10) Dziewczyny!macie namiary na jakis sklepik z oryginalnymi sukienkami... iwa TO JUŻ JUTRO! (14) trzymajcie kochane za mnie kciuki - to juz jutro!!! Stres jest, nie da się ukryć cytrusowa Co myślicie o mega drogich weselach? (13) Cześć. W najbliższym czasie idę na wesele kuzyna mojego chłopaka. Już tyle... JB Mercedes do ślubu (2) Mercedes "okularnik"ciemnogranatowy nie taxi atrakcyjny wygląd 100 zł godzina... gregor życzenia ślubne (9) Hej, kto z Was zna jakieś ciekawe życzenia na slub ? eme ZESPÓŁ na każdą imrezę (56) witam, polecam SZEKER - sprawdzony , doświadczony, żywy z temperamentem -... SZEYKER probna fryzura i makijaz (18) Witam, Mam pytanie co robilyscie podczas probnej fryzury i makojazu? Moja... Panna Młoda srebrny mlyn (2) czy ktos mial wesele w srebrnym mlynie???duzo jedzenia?jak obsluga??jakie... karolka Wesele w "Zatoce" w Sopocie (6) Czy ktoś z was organizował wesele w Zatoce w Sopocie przy plaży. jak było?... Gala