samochód,orkiestra (4) Poszukujemy dobrej orkiestry i jakiegoś fajnego samochodu ,czekamy na... justyna2306 Samochód dla Pary Młodej (5) Proszę o podpowiedź, gdzie można wynająć samochód dla Młodej Pary, ile to... koral róża wiatrów (21) czy ktoś może coś powiedzić o "róży wiatrów"??? D.
Marietta i obsluga klienta (26) W momencie zawierania umowy z salonem w gdyni panie sa tak mile ze az za...... kaska szukam sali bez obsługi (8) czesc! Kto z Was może polecić salę na wesele na 100 osób? Zależy nam jednak... ula najlepsza knajpa na panieński w GDYNI (6) Kto może mi polecić najlepszą knajpę-disco na wieczór panieński w GDYNI, nie... oluś Poszukuję dobrej kwiaciarni. (10) Poszukuję dobrej kwiaciarni ,które robią ładne i nie drogie wiązanki. Myszka tluczenie szkla (11) skad taki zwyczaj i kiedy mam sie spodziewac kolezanek tlukacych pod domem... szaga jak wygladaja wasze suknie? (9) pytanie do panie mlodych: jak wygladaja wasze suknie?? - chodzi mi o kolor,... gizmo opiszcie prosze bramy weselne (1) Poprosilbym o opisanie, jakies szczegoly zwiazane z bramami weselnymi. Jak... hasbro już po..... (19) witajcie, a ja już jestem po ślubie !! wszystko wypadło fantastycznie, więc... Tori dla ojca (1) w dniu mojego wesela chcialabym uczcic pamiec mojego sp.ojca czy ma ktos z... justyna2306 bryczki,karoce (9) Poszukujemy bryczki a nawet trzech w okolicach Wejherowa,czy ktoś coś wie... justyna2306 kto dal ogloszenie??? (6) chce sprzedac suknie ale pod tym haslem na weselniku,nie ukazuje sie moje... szaga Błogosławieństwo (3) Jak u was wygląda błogosławieństwo? U nas jest zwyczaj że pan młody... JB "Hotel pod lipami" czy ktoś zna? (5) Czy ktoś z was był na weselu w "Hotelu pod lipami" w Łęgowie koło Pruszcza... Iw Kiedy łzy (3) Byłam na weselu gdzie panna młoda nie mogła dokończyć przysięgi małżeńskiej... JB Pierwszy taniec (13) Jaką muzyczke proponujecie na pierwszy taniec weselny?Pozdrowienia. Gala ALKOHOL NA 60 OSOB (6) czy ktos sie orientuje ile trzeba litrow alkoholu (wódki) na wesele na 60... karolka No i się zaczęło... (6) No i się zaczęło... :o) Dwa tygodnie temu romantyczne zaręczyny na plaży w... shella