fotograf jako gosc na weselu? (15) Wiem ze to moze glupie pytanie ale nie mam na ten temat zielonego... karolcia Już po ślubie (6) Witajcie Kochani Wracam do Was po ślubie (21.08.2004) i cudownej podróży... ola_la_la DEKORACJE ŚLUBNE i INNE. (13) http://www.trojmiasto.pl/zdj_wym.phtml?url_zdjecie=/ogloszenia/zdjecia/121400... Dekoracja
!!!!!!!!!!!!!!ostrzeżanie przed firmą dekoratorską La Festa. Nie radzę korzystać (6) Na prawde ostrzegam. Tyle ile my nerwów przez nich zjedliśmy nie życzyłabym... żona Galerie ślubne - zapraszam (2) Zapraszam do obejrzenia galerii fotografii ślubnych na... ds 25 wrzesień-ślubujemy już za tydzień! (14) Hej! Dziś piątek za tydzień o tej porze będę czekać na pierwszych gości na... JB Jak jest w Holiday Inn? (13) Jak jest w Holiday Inn? Czy ktoś była tam na weselu? Proszę o komentarze Iw nauki przedmałżeńskie (1) Hej! czy kto z Was brał udział w spotkaniach formacyjnych dla narzeczonych... Jeziorko DOJRZAŁAM - SPRZEDAM MOJE BIAŁE CUDO (11) tak sprzedam :( jest piękna biała z trenem wielki dół Abra Kto może polecić mi Zatokę? (1) Czy byliście na weselu w Zatoce w Sopocie? Bedę wdzięczna za jakiekolwiek... Gala BADANIE STATYSTYCZNE (30) Mam prośbę o małe badanie statystyczne,mianowicie chodzi mi kiedy po ślubie... Statystyka krótkie włosy - co na głowę?? (2) Mam prosbę - czy macie moze propozycje co moze ubrac na głowe panna młoda... M. miejsca na sali? (3) Chciałm zapytać czy ktoś z Was na swoim weselu miał wyznaczone miejsca dla... JUSTYNA2306 farage raz jeszcze (7) wlasnei odebralam moja sukienke z farage i jest absolutnie wspaniala i... anemonka zgodnie z obietnica o "Gescie" (12) ...chce podzielic sie moja bardzo pozytywna opinia o "Gescie". Robili mi... gizmo FAJNA BIELIZNA (5) CZESC DZIEWCZYNY JEZELI MOGE TO POLECAM SKLEP Z BIELIZNA W WEJHEROWOIE NA UL... Natalia2 Samochod na slub (17) Zaczynam sie rozgladac za fajnym autkiem na styczen . Czy ktos moze mi cos... Mati polecę stojaki z kwiatami do kościoła (13) miałam w kościele piękne stojaki ze sztucznymi kwiatami ustawione wzdłuż nawy... Abra solarium (7) sluchajcie mam glupie pytanie:niedlugo biore slub i chce byc ladnie opalona... Wisnia hotel Faltom (9) Co sądzicie o organizacji wesela w faltomie? jakie plusy, a jakie minusy? misia