Już po ślubie (6) Witajcie Kochani Wracam do Was po ślubie (21.08.2004) i cudownej podróży... ola_la_la DEKORACJE ŚLUBNE i INNE. (13) http://www.trojmiasto.pl/zdj_wym.phtml?url_zdjecie=/ogloszenia/zdjecia/121400... Dekoracja !!!!!!!!!!!!!!ostrzeżanie przed firmą dekoratorską La Festa. Nie radzę korzystać (6) Na prawde ostrzegam. Tyle ile my nerwów przez nich zjedliśmy nie życzyłabym... żona
Galerie ślubne - zapraszam (2) Zapraszam do obejrzenia galerii fotografii ślubnych na... ds 25 wrzesień-ślubujemy już za tydzień! (14) Hej! Dziś piątek za tydzień o tej porze będę czekać na pierwszych gości na... JB Jak jest w Holiday Inn? (13) Jak jest w Holiday Inn? Czy ktoś była tam na weselu? Proszę o komentarze Iw nauki przedmałżeńskie (1) Hej! czy kto z Was brał udział w spotkaniach formacyjnych dla narzeczonych... Jeziorko DOJRZAŁAM - SPRZEDAM MOJE BIAŁE CUDO (11) tak sprzedam :( jest piękna biała z trenem wielki dół Abra Kto może polecić mi Zatokę? (1) Czy byliście na weselu w Zatoce w Sopocie? Bedę wdzięczna za jakiekolwiek... Gala BADANIE STATYSTYCZNE (30) Mam prośbę o małe badanie statystyczne,mianowicie chodzi mi kiedy po ślubie... Statystyka krótkie włosy - co na głowę?? (2) Mam prosbę - czy macie moze propozycje co moze ubrac na głowe panna młoda... M. miejsca na sali? (3) Chciałm zapytać czy ktoś z Was na swoim weselu miał wyznaczone miejsca dla... JUSTYNA2306 farage raz jeszcze (7) wlasnei odebralam moja sukienke z farage i jest absolutnie wspaniala i... anemonka zgodnie z obietnica o "Gescie" (12) ...chce podzielic sie moja bardzo pozytywna opinia o "Gescie". Robili mi... gizmo FAJNA BIELIZNA (5) CZESC DZIEWCZYNY JEZELI MOGE TO POLECAM SKLEP Z BIELIZNA W WEJHEROWOIE NA UL... Natalia2 Samochod na slub (17) Zaczynam sie rozgladac za fajnym autkiem na styczen . Czy ktos moze mi cos... Mati polecę stojaki z kwiatami do kościoła (13) miałam w kościele piękne stojaki ze sztucznymi kwiatami ustawione wzdłuż nawy... Abra solarium (7) sluchajcie mam glupie pytanie:niedlugo biore slub i chce byc ladnie opalona... Wisnia hotel Faltom (9) Co sądzicie o organizacji wesela w faltomie? jakie plusy, a jakie minusy? misia Gdzie kupić rzeczy do przystrojenia samochodu ? (8) Witam Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie mogę zakupić rzeczy do... Monia