Czy ktoś wie (1) szukam opini o zespołach. Czy ktoś zna Yacotaco ale nie z forum tylko z wesela? Jola0406 Kucharka na wesele (1) Ile kosztuje wynajęcie kucharki na wesele na 95 osób ? I jak macie to... Mariola R. obrączki (6) Czy ktos z Was, kto ma datę na przyszły rok, zastanawiał się nad wyborem... Aneta
jaki lokal na wesele? (18) Mam niemały dylemat z wyborem sali weselnej. Jesli moglby mi ktos polecic... Agulek ilość potraw na weselu (3) Witam wszsytkich, wiem że podobne pytanie mogło paść już wcześniej ale mimo... Kawa wesele we Wladyslawowie (2) Czy ktos mial wesele w Karczmie we Wladyslawowie? Jak bylo? Jakie sa ceny?... tragarz odradzam salon ANGELIO!!! (31) Kochane, kochani! Nigdy, przenigdy nie wypożyczajcie sukien w salonie... cytrusowa restauracja- bisiada (1) kto miał tam przyjecie weselne? --- jakie wrazenia..... zuzia rękawiczki u pana Grzesia (6) polecam kupno rękawiczek ślubnych u p. Grzesia (adres strony i namiary we... Tori ATLANTIC WEJHEROWO (5) CZEŚĆ,czekam na opinie ludzi którzy mieli na tej sali wesele. Z góry dziękuje. JUSTYNA2306 Problem z noclegiem (9) Cześć! Planujemy z moim Myszkiem w przyszłe wakacje się pobrać. Mamy dość... Kama Tenisowa na Zaspie (2) Jesteśmy tuż przed wyborem sali. Wahamy się między innymi nad klubem... johnny Namiary na djRobertaJ?! (27) Witam czy ktoś mógłby podac mi jakies namiary na Dj Roberta J. Bedę bardzo... KaRola POLECAM PRZESLICZNA DEKORACJĘ AUTA!!! (14) Namiary i zdjęcia mojego autka slubnego na priv. Mysz Czy ktoś wie... (11) Czy ktoś może wie, w jaki najlepszy sposób sprzedać Suknię Ślubną??? Może... Marta21 ELJA (4) Co mozecie powiedziec mi na temat salonu Elja, ktory znajduje sie w Centrum... Izaa Pytanie - propozycja (5) Witam. Czy jest możliwość, aby uczestniczyć w tym forum mogły tylko osoby... BartekW podziekowanie (4) chcialabym na slubie podziekowac mojemu mezowi za to ze jest ze mna i ze... Wisnia MAŁA SONDA (3) Dziewczyny jestem ciekawa której z Was udało się sprzedać swoją suknię... Och fotograf jako gosc na weselu? (15) Wiem ze to moze glupie pytanie ale nie mam na ten temat zielonego... karolcia