Polecam makijażystkę (12) Jak w temacie :) Polecam kogoś kto wykonuje profesjonalne makijaże za nieduże... BartekW za 3 dni... (3) ...będzie ten ogromnie ważny dla nas dzień. Trzymajcie kciuki. moceza orkiestra z pucka (2) dziewczyny czy slyszalyscie o zespole z pucka, w ktorym spiewa dziewczyna,... wikigdynia
czyszczenie sukni (4) Cześć! Mam prośbę: czy któraś z Was mogłaby podać mi namiary na sprawdzoną i... patri videofilmowanie (10) Czy ktos korzystal z uslug videofilmowania Marka Cabaja z bemarmedia lub... karolcia Akt Ślubu (8) w jakim czasie po ślubie można odebrać Akt Ślubu ? Nie musimy chyba być... Tori spwiedz przedślubna (1) Naprawdę plecam Kociół św. Elżbiety w Gdańsku, bardzo w porządku księża. janka11 Taboo w Gdyni na wieczór panieński?? (5) Ktoś może organizował wieczór panieński w Taboo w Gdyni? Jeśli tak to proszę... anepi DO FOTONA (1) Foton nie obraż się ale wydaje mi się że nie bardzo orientujesz się na czym... aska Nauki przedmałżeńskie (10) Witam, plssss o pomoc, czy nauki przedmalzenskie sa obowiazkowe do zawarcia... Sylwia DOTYCZY RESTAURCJI BIESIADA (4) kto mial wesele w Biesiadzie... wrzeszcz...? pozdrawiam...i czekam na... zuzia Obsługa salonów sukien ślubnych (3) Kupowałam swoją sukienkę w sklepie "Natalia".Sukienki bardzo mi się podobały,... asia limuzyna (6) Hejka. czy znacie moze jakies firmy/osoby przewozace ludzi do slubu (oprocz... Mikrus NAUKA TAŃCA (4) CZY MOŻECIE POLECIĆ JAKIEGOŚ NAUCZYCIELA LUB SZKOŁĘ W KTÓREJ MOŻNA NAUCZYĆ... JUSTYNA2306 Tenisowa (14) Czy ktos robil wesele w Tenisowej? My planujemy tam imprezę i zastanawiam się... ANtka Polecam Dekoracje Samochodu. (2) Polecam Dekoracje Samochodu -... Dekoracja gdzie poczestunek (6) kto ma propozycje na mała uroczystosc - gdzie zaprosic gosci na małe przyjecie? zuzia swiadkowa (2) orientujecie sie moze jakie zadania do wykonania na slubie ma swiadkowa??? wisnia Dawno nie było na tym forum mandaryny---gdzie się podziała??? (3) ?????????? olololo Jesienno-zimowi Państwo Młodzi :) (4) post "PANNY 2005" rzuca się w oczy!! ale to dopiero za rok!!?? Na pewno są... Viki i Alek