juz po (3) Chyba wszystko poszlo super:), choc do konca sama nie umiem ocenic... gizmo Już po wszystkim.. mogę polecić (14) Tyle przygotowań ,nerwów i juz po wszystkim . Dziewczyny tylko spokojnie i... Kaska Lukullus na 90-100osób? (8) Czy ktoś z doświadczenia wie czy ok 100 osób (moze ciut mniej) zmiesci się na... Iw
Osrodek "Bingo" w Bieszkowicach (5) Mam pytanko odnosnie osrodka "Bingo" w Bieszkowicach, czy bawil sie tam ktos... Anka78 atlantic (3) CZY SA OSOBY KTÓRE MIAŁY WESELE W WEJHEROWIE W SALI ATLANTIC? CZEKAM NA OPINIE justyna2306 podziekowania dla rodzicow (5) Ten temat pojawia sie co jakis czas. Dziewczyny i nie tylko, gdybyscie mogly... kati Zespół gospel na ślub!! (1) Mam przyjemność zaprościć wszytskich,którzy zamierzają wziąz w niedługim... FAN podklad muzyczny na kasete (3) jakie macie piosenki/utwory wybrane na kasete? kiedys byl taki watek, ale juz... Tori Suknia ślubna AGORA r. 36-40 za 50% +GRATISY!!! (2) SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ - TANIO !!! Suknia jest biała, zdobiona haftem w... Monique_25 Kto 16 października ?? (6) Czy ktoś z Was ślubuje 16 października ?? Karol102 Winietki. (5) Proszę o rady, sposoby i uwagi dotczące samodzielnego wykonania winietek. Czy... marli Restauracja Merkury???? (5) Czy ktos z Was był na weselu w restauracji Merkury w Straszynie? Co o niej... Iw Pompka lub maszina do balonów?? (7) Witajcie, Czy na terenie Gdyni jest jakaś hurtownia, która zajmuje się... KaRolKa MY JUŻ PO! (12) w sobotę był NASZ dzień - było cudownie! Tak jak tu już pisano, nie ma sensu... cytrusowa Wanoga-kurna co to za nazwa dla knajpy :) (16) Wanoga w Chwaszczynie, brzmi jak nazwa zakładu psychiatrycznego, kto dał taką... mimimim świadkowie i druhny (3) Czy ktoś był na ślubie gdzie oprócz świadków przy ołtarzu było również kilka... Asia wieczór panienski/kawalerski (7) Jak powinna wyglądać lub jak u Was wyglądała organizacja tego wieczoru? tzn.... oluś hotel dal (2) czy ktoś się weselił w hotelu dal?? doro Zarraszam do oglądania zdjęć... (5) Zapraszam do obejrzenia fotografii ślubnych na... ds Dekoracje (2) //??????????????????????????????????????????????????????????????????No i co... Home