[trojmiasto] samochod na slub (7) Witam Oferuje Mitsubishi Pajero Sport, piekny i niepowtarzalny, zdjecia na... Samochod na slub problem z druhną-pomocy! (7) Witam wszsytkie panny młode, ma pewnien problem i prosze was o opinie. Otóż... mikaela obcy ksiadz (6) ludki zlote doradzcie jak to jest jak slubu udziela ksiadz nie z parafi w... anemonka
cukiernia Wiedenska z Sopotu - nie polecam (1) Szefowa cukierni chyba nie do konca wie na czym polega rzetelnosc i... aniak Czy ktoś wie... (7) ...gdzie mozna znaleźć slubne rekawiczki: ecru, krótkie do przegubów, z... caro Chciałem podziękować (3) Pani mojego serca wczoraj odpowiedziała wreszcie TAK. Już od godziny czytam... K.J. Szukam faceta na wieczór panieński (7) Szukam faceta który zatańczy na wieczorze Panieńskim. Czekam na odpowiedzi na... agatka Odbiór aktu ślubu (7) Dowiedziałam się właśnie, że w ciągu 5 dni od daty ślubu muszę dostarczyć do... Lidia Kwiaciarnia na Żabiance (1) Hej, Czy ktoś z Was korzystał z usług kwiaciarni Ogród Cudów na Żabaince?... Filipinka przebieranie sie po połnocy (14) proszę o wasze opinie na temat przebierania sie Panny młodej po oczepinach,... kika Naturalne fotografie (3) Zapraszam do obejrzenia fotografii slubnych oraz portretowych:... magdam Szukam dobrego mijesca na sesje plenerową! (31) Witajcie! Szukam fajnego mijesca na zrobienie ciekawych zdjęc... Karola Wyprzedaż sukien (2) Trwa wyprzedaż sukien ślubnych w "creato"na ul.Grunwaldzkiek we... Michalina uroczystosc slubna (1) mam pytanko czy znacie moze adresy stron gdzie podano przykladowe czytania z... meggan Sprzedam Sukienke ślubną. (2) Sprzedam orginalną Sukinie ślubną, model tegoroczny zakupioną w... Zuzanna obrączki (3) czy na terenie trójmiasta istnieje jakaś pracownia art. w której wykonują... sylwka pomocy!!! (3) czy mozecie mi zaproponować jakiś fajny kawałek przy którym bedę mogła... sylwka kogo wybraliście (24) mam pytanko czy bierzecie fotografa na ślub i wesele - do której godziny i... Karol102 "co łaska" w Katedrze!!! (38) to co odstawia pseudo siostra zakonna w Katedrze Oliwskiej przechodzi... Jojo Gdzie mogę znaleźć ... (11) ... ładną suknię ślubną.... Lepiej kupić, czy wypożyczyć? Kamcia