obrączki od Kruka (17) Kochane ludki!! Wczoraj odebraliśmy śliczne obrączki od Kruka i dostaliśmy od... justka Prosze o porade (47) Dziewczyny , prosze was o porade. Caly czas bylam przekonana , ze chce... Martyna makijaż (14) Cześć. Powiem krótko. Któraś z Was miała zrobiony dobry makijaż który trzymał... zadowolona
BABY DO GARÓW (8) NA tym portalu jest duży wybór tematów . Tylko forum o tematyce weselnej... Facet problem z zapraszaniem (6) Jak nalezy pisac na zaproszeniu np. jezeli zapraszam kuzyna z osoba... reni suknia + dodatki 950zł (1) Suknia jest dwuczęściowa. Kolor - perła. Jestem pierwszą właścicielką. Suknia... Anna Goscie goście (5) Mamy mały problem - jak usadzić gosci na weselu? Najpierw świadkowie, czy... A&B KARETA I GDYNIA :( (4) Bardzo prosze powiedzcie mi czy ktoś z was lub z waszych znajomych jechał... Abra WALC STRAUSSA (3) Chciałam was zapytać czy ktoś wie do którego najczęściej walca Straussa... Abra PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE ORAZ FOTOGRAFIA (1) Profesjonalny montażysta - były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... ap Teściowa (7) dziewczyny, a teraz poruszę zdaje się chyba trochę drażliwy temat dla... Doris Wesele w Gdyni do 100 zł od osoby? (17) Czy ktoś zna jakieś fajne miejsce w Gdyni gdzie można urządzić wesele dla ok.... Misty dorożką do slubu? (8) Czy któraś z Was jechała dorozką do ślubu? Moja mama wpadła na ten pomysł i w... gizmo Fotograf (2) Zapraszam do obejrzenia fotografii slubnych oraz portretowych:... mmagda O której godzinie tort??? (6) Słuchajcie, o której godzinie powinien wjechac tort? Mi sie zawsze wydalwalo... Mysz Kapela na 28 sierpnia poszukiwana (1) Przepraszam, za poprzedni post, mała pomyłka, oczywiście szukamy kapeli na 28... Czarosław Szukam dobrych baloniarzy !!! (2) Poszukuję firmy, która wystroi mi salę na wesele. NIe chodzi mi jedynie o... Mysz DEKORACJE (10) Aleją Kwiatów do Ślubu . Autor: Elf 23-01-2003 23:28 wyślij... Elf zapytanko (3) czy ktos kozystal moze z uslug wideofilmowania pana adriana oglaszajacego sie... mala SUKIENKA ŚLUBNA AGORA (1) mam do sprzedania suknię slubna z salonu Marietta firmy agora.kolor... agulka