Skrzypce w kościele (5) Poszukuję skrzypaczki do kościoła na ceremonie ślubną w pażdzieniku (okolice... marlena Wesele w Zwarowie (2) Postanowiliśmy zorganizować wesele w Zwartowie. Proszę o wszelkie opinie o... marlena suknia (7) pytanie: gdzie można uszyć suknię na miarę, którą po ślubie można zostawić w... nick
SUKNIA BIAŁA z dodatkami (2) Sprzedam suknie białą rozmiar 38 na wzrost 170-175. Suknia jednoczęściowa w... matyda Mari Band (1) czy ktoś może słyszał i ma jakieś opinie o zespole Mari Band (czy jakoś tak)?... mag piepszycie (2) boze czemu wy tak nudzicie czy naprawde niemacie wazniejszych spraw kicia depilacja (6) mam małe pytanko do dziewczyn czy może wiecie czy jest w trójmieście salon... Limonk@ walimy to (5) moj narzyczony bedzie mil dzinsy na slubie chce byc orginalnym panem mlodym i... kicia gdzie? i jak? ubrac PANA MLODEGO (6) witajcie....) tyle tematów na temat kreacji dla Pań...) hmm... Kobietki... a... asia szukam jakiegos Dj-a (9) poszukuje dobrego taniego dj-a czkam na poważne oferty. heniek salon Camelia (2) Czy któraś z was kupowała suknię w salonie francuskiej mody ślubnej Camelia w... malwina restauracja tequila (8) Witam! Czy ktos moglby zopiniowac lokal weselny tequila w Rumii ? Pozdrowki! Piter Kwartet smyczkowy (5) Szukam jakieś kwartetu bądź tercetu smyczkowego (choć może też być z fletem)... Magol Pomocy, programy do montażu video (4) Mam wiellką prośbę poszukuje programów do obróbki video, np hollywood FX,... tazman salony w Rumi i Redzie (2) czy znacie jakieś tanie salony z sukienkami slubnymi w Rumii lub Redzie? Karina powitanie (9) Poniewaz jestem nowa, na poczatek sie przywitam. :)) Slubuje 07.08.2004 i na... mona Fotograf i Video (9) Witam wszystkich bardzo serdecznie. Potrzebuje Waszej pomocy. Jestem na... asia27 potrzebny diadem (1) kto chce sprzedac i moze przesłac zdjecie tej ozdoby,bo poszukuje od... szaga Kościół św. Jerzego w Sopocie na monciaku (6) Witam! Czy ktos z Was mial moze slub w tym Kościele? Czy mozecie cos... ewika Dobra zabawa (3) Byłam ostatnio na weselu w sopotkowie super sie bawiliśmy grał szeyker -... Bogna