PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE (1) Profesjonalny montażysta, były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... adrianpoturaj Rzemieślnik (3) Była w Hotelu Rzemieślnik w Jelitkowie, zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie... jasia Wesele w Cristal (1) Mial ktos, lub byl na weselu w Cristalu?? lu
Jak poprosić ŚWIADKÓW? (7) Witam, Zastanawiam się jak pomysłowo poprosić o świadkowanie? Macie jakieś... MonikaJ welon i rekawiczki (8) poszukuje welonu krotkiego, najwyzej do ramion i bialych rekawiczek za... Agi hotelik lipce (3) czy ktos mial tam wesele prosze o opinie serdecznie dziekuje kaja Hotel NOVOTEL w Gdańsku (7) Czy ktoś był na weselu lub innej imprezie w Hotelu Nowotel w Gdańsku? Z tego... Izka zespół Samba na wesele? (5) Słyszałem o zespole Samba, który gra w "Róży wiatrów" w Gdyni. Orientuje się... tress kupie suknie (6) Dziewczyny czy moze dac znac gdzie mozna nabyc białą suknie na 172 38... carolcia jest jakis dobry zespol wolny pod konienc sierpnia? (5) na wesele do dworku lu buty damskie nr 42 ! (5) Czy wiecie gdzie można kupić buty numer 42 ?! noemi Rękawiczki i szal ecru (3) Kupię rękawiczki na jeden palec, przed łokieć i szal przezroczysty. Jasne ecru Agga PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE (1) Profesjonalny montażysta, były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... adrianpoturaj BIAŁA SUKNIA-sprzedam! (4) Sprzedam białą, dwuczęściową sukienkę szytą w sierpniu 2003 r.Ma delikatne... och Fotograf (9) Czy ktoras z was moze polecic sprawdzonego fotografa ? Z gory dziekuje. Zuzka Inwigilacja TVN (9) Dostałem mail'a z TVN-u. I nie podoba mi się to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... A&B MIKA i MONIA ?????? (3) Mika i Monia to jedna i ta sama osoba , która wszystkim obrabia dupę i stawia... Słuchacz. Zespół na wesele (7) Czy zespół viva jeszcze istnieje? talia Fotograf na Wajdeloty (7) Czy ktoś robił sesję fotograficzną u fotografa na Wajdeloty we Wrzeszczu?... Kaś Zuzanna-sonia (1) Witam Cię Zuzanno! Dziekuję za emila, próbowałam napisać do Ciebie ale... Anna