Suknie z kolekcji Madonny? (4) Drogie Panny Młode, bardzo podobaja mi sie sukienki z kolekcji Madonny... MonikaJ kursy tańca w Gdyni (1) Cześć. Czy ktoś wie gdzie odbywają się kursy tańca w Gdyni??????? Jolka weselne odchudzanie (5) pomozcie musze schudnac czy wszystkie panny mlode sie odchudzaja ? kaja
MAKIJAŻ I FRYZURA w Warszawie (1) Wykonuję profesjonalne makijaże i fryzury ślubne.Pracuję na wysokiej klasy... Zuzanna Suknia ślubna dla CIEBIE... (1) Sprowadzana suknia ślubna EVITA rozm.36/38 ok. 165 cm. w kolorze... galionka lipce (1) napiszcie jak cos wiecie kaja salon, spotkanie (4) proponuje spotkanie osób ,ktore zawiodły sie na pewnym salonie .Ciekawe czy... pewna dziewczyna wesele- BYCHOWO (8) WITAM! W tym roku zamierzam zmienić stan cywilny :) Szukam lokalu na... WIOLETTA Sofii Larso (8) Ostrzegam was przed nieuczciwą krawcową w tzw. pracowni krawieckiej Sofii... zuzia hotel lipce (1) czy ktos wie jak tam wesela kaja Makijaż, kosmetyczka (9) Szukam dobrej kosmetyczki. Może ktoś mi polecić swoją makijażystkę? Mieszkam... ito polecam osobiscie krawcowa (26) jesli ktos chce obejrzec jak wyglada moja sukienka slubna, to prosze napisac... gonia .:: gdzie samochodzik ? Najlepiej starszy -retro (5) Witam :) Termin 21 sierpień. Szukam samochodziku najlepiej starszego modelu... Barti Weseele w Dworku w Bychowie (3) Czy ktoś z was był może na weselu w Bychowie? mam problem czy wybrac dobrą... Martyna a może Kielno? (8) hej, slyszeliscie moze cos o tej sali?czy jest tam gfajnie,nawet nie wiem czy... kessi a jesli w gdyni to gdzie?? (7) hej gdynianie :) wlasnie stoje przed wyborem miejsca na wesele, chcialabym... anemonka Zespół YACOTACO? (6) Czy zespół "YACOTACO" jest dobry? Tolo Fotografia Ślubna (5) Zapraszamy do obejrzenia prezentacji przedstawiającej fotografie ślubne... wolf a co na wierzch? (7) Biorę ślub w marcu i mam problem: co mam założyć na suknię, żeby nie... roma Zna ktos zespół Samba (4) Grał ten zespół u kogoś na weselu? lu