Weterynarze... (1) Od niedawna moj pies jest ich pacjentem....Ja jako klient jestem... :) Super lecznica a lekarze naprawde z powołania (1) Jestem pod ogromnym wrazeniem nowo powstalej lecznicy przy... olo Polecam! (1) Nie mam wiele doświaczenia z weterynarzami ale od 1,5 roku chodze ze swoja... kamcio
q - opinia (1) polecam dr. Kaminskiego,czlowiek z niesamowitym sercem dla zwierzat. q Tylko podejście dr.Debisa jest odpowiednie (1) Beata Fachowcy !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Oni naprawdę są bardzo dobrzy nic dodać nic ująć więcej takich. Artur Po prostu rewelacja! (1) Korzystałam z usług wielu eterynarzy, ale najbardziej zadawala mnie i... Basia Amicis Lecznicza Weterynaryjna (1) Personel Lecznicy bardzo mily , sympatyczny z dobrym podejsciem do pacjenta... bozena koszmarna obsługa i bardzo nieprzyjemna (1) niesympatyczna pani,która strzyże psy w ogóle nie ma podejścia .Swoim... Ewa BARDZO POZYTYWNIE!!! (1) Ja również jestem klientką p.Beatki strzygę u niej sznaucera olbrzyma ,... ANNA BELIŃSKA Adam - opinia (1) Co roku pojawiam się tam na szczepieniu i na kontroli stanu zdrowia mojego... Adam Świetna lecznica (1) Uwazam, ze to najlepsza przychodnia weterynaryjna.Bardzo mili i fachowi... Natalia Monika SOCHACKA - opinia (1) Polecam, Pani bardzo sympatyczna z super podejsciem do mojego Yorkusia... Monika SOCHACKA SUPER CHIRURG (1) Pan dr. Adam Makowski to znakomity chirurg i dermatolog.Ma wspaniałe... Piotr Figiel dysplazja (1) Byłem u tego lekarza z szczeniakiem 4 miesiecznym szczeniak to dog de... krzysztof Polecam (1) Korzystam z ich usług 8 lat i uważam że są świetni, zawsze potrafią pomóc wdzięczna klientka POLECAM! (1) Gorąco polecam panią doktor. Wspaniałe podejście do zwierząt, fachowe... Aga Polecam! (1) Ze swoim psem chodzę od dłuższego czasu wyłacznie do Pani Doktor. Zawsze... Olga Wspaniała lekarka (1) naszemu Agusiowi poświęciła wiele czasi i serca, kroplówki 2 razy dziennie,... Bożena Rewelacyjna kompetencja !!! (1) Wyrazy wdzięczności dla dr Ulewicza- prawdziwy specjalista w swoim zawodzie.... Agnieszka