WETERYNARZ Z PASJĄ (2) Nareszcie weterynarz z pasja,kochajacy swój zawód i zwierzęta. Tak jak piszą... woody BARDZO POLECAM !!! (1) Bardzo polecam obie panie weterynarz. Mój piesek miał zapalenie przyzebia... wiki super (1) Naprawdę świetna lecznica! Super ludzie, młodzi, ale bardzo doświadczeni,... Biedronka
LEKARZ Z MILOŚCI DO ZWIERZAT (1) polecam olA dziekuje (1) rewelacja poleca ola rewelacja (1) pierwszy raz spotkalam sie z weterynarzem ktory wykonuje swoja przace z... d.graban Dobra lecznica, tylko medycyna kuleje (1) Dzięki pomocy lekarzy z Amicis na poczatku maja udało mi się uzdrowić mojego... Electra Nie polecam tego gabinetu! (1) Gabinet jest nastawiony glownie na robienie kasy a nie na leczeniu... Marta Polecam (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, dostępność 24h/dobę, trafne diagnozy i... Kasia to jest firma - nie lecznica!!! (1) Niestety nie mialam okazji uslyszec w tym miejscu ani jednej trafnej... dbdb PROFESJONALNIE (1) Lecznica dobrze wyposazona, z pelnym zapleczem, specjalisci z z roznych... PAN DOG Buldog francuski (1) Polecam uratował oczy mojego pieska. Alina lekarze z powołania (1) Można na nich liczyć o każdej porze dnia i nocy. Profesjonaliści w każdym... Kasia stanowczo odradzam! (1) Na szczęście tylko raz byłam zmuszona skorzystać z ich usług. Obsługa bardzo... Kasia 3 razy Pan Bandura uratował mi psa (1) Nosówka, ropomacicze, zaczopowane jelito. 2 operacje. Pies zyje i jest w... Łukasz Bardzo dobry lekarz weterynarii. (1) Bardzo dobry lekarz weterynarii. madzia_oska Wszystkim bardzo polecam! (1) Niezwykle miły i sympatyczny pan Doktor, doskonałe podejście do zwierzaka :D... zadowolona :) Żółwik i Pędziwiatr :) (1) Panowie są bardzo sympatyczni i dobrze się dobrali...Żółwik i Pędziwiatr... Justyna i Małgorzata :) Serdeczne podziękowania !!! (1) Serdecznie dziękuję za trafną diagnozę i natychmiastowy zabieg, któy... Artur Tomek K - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Nowy, dobrze wyposażony gabinet, możliwość... Tomek K