gorąco polecam (1) Chore zwierze może liczyć na fachową pomoc i opiekę. Zaangażowanie lekarzy w... Ala Zadowolony (1) Trafiłem z psiakiem w bardzo złym stanie. Biedak czymś tak się zatruł, że... Zadowolony właściciel. Marcin - opinia (1) chyba najlepsza lecznica w trójmieście, takiego podejścia do zwierząt nigdzie... Marcin
POLECAM (1) Bardzo miła i PROFESJONALNA obsługa, ceny przystępne, gabinet ładnie... mtkp Długoletnia klientka (1) Jeżdżę do Rumii z moim pupilem z Chyloni mimo że wokół mmam kilku weterynarzy... długoletnia klientka TAK (1) Tak naprawde trudno mi wystawic ocene tej lecznicy, bo jadac tam z bardzo... wixen Nie pomogli (1) Próbowałam tam ratować szczurka z poważnymi problemami z oddychaniem. Na... Electra mm - opinia (1) Rewelacyjne podejscie do zwierzaka i pelen profesjonalizm, polecam kazdemu... mm Re: Aneta (1) Aneta no być może trochę przesadziłam z krytyką, ale powiem szczerze, że... elle Dr. Barancewicz (1) Kiedy w 4-ech rożnych gabinetach wet. na terenie trójmiasta skazano moją... Joanna polecam (1) Leczę tam swoje zwierzaki, swinke morką, koty i psa. Lekarze lubią zwierzeta,... Ania Ogromne zadowolenie (1) Pani weterynarz jest bardzo miła, ma bardzo dobre podejście do piesków. Ma... Agnieszka Właściwy człowiek na właściwym miejscu :) (1) Trafiliśmy do Pana Doktora kilka miesięcy temu kierując się opiniami... Fruzia, Kasia, i Remi POLECAM !!! (1) Polecam pana weterynarza. Pomógł 2 pieskom w mojej rodzinie. Bardzo... STOKROTKA Polecam kociarzom (1) Fantastyczne podejście do mojej kotki, którą wet badał bardzo delikatnie a... ruth Polecam :) (1) Bardzo miłe i sympatyczne podejście do kudłatych pacjentów. Lekarze... elle Super!!!!!!!!!! (1) Super, polecam wszystkim posiadaczom zwierząt. Profesjonalnie , miło i za... Marta Lekarze z wielkim sercem (1) Leczę swoje zwierzęta od paru lat u Panow doktorów i dziękuje losowi że po... KORA dziękujemy:) (1) Przesympatyczna atmosfera,przemiłe Panie ,nasz TOFII uwielbia to miejsce tak... A.W.M.J Lekarz z powołania (1) Gorąco polecam tę przychodnię, chciałabym mieć takiego lekarza rodzinnego - z... Halina