Super! (1) Od kilku lar korzystam z tej przychodni, najpierw z królikiem a teraz z psem.... Ada Rewelacyjne! (1) Korzystalam z Pomocy jednej z Pan weterynarek poniewaz moja psinka... funny Polecam !!! (1) Gorąco polecam salon P.Izy. Od kiedy zacząłem chodzić do P.Izy z moim Westem... WALDEK
Kasia - opinia (1) Niewiele jest miejsc, gdzie zwierzak po operacji pozostaje pod czułą i... Kasia Jeśli zajdzie taka potrzeba - to tylko tu (1) Po wielu wizytach w innych lecznicach trafiłem z miom czworonożnym... Krzysztof Polecam kochającym zwierzęta (1) Od wielu lat korzystam z usług Pani Doktor- leczyłam u Niej kiedyś psa a... Bea Polecam (1) U pani doktor lecze moje zwierzaki od lat, zawsze spotykam sie z kompetentna,... Morti SUPER ! ! ! ! (1) Chodzę do tej lecznicy ze swoim psem i kotem i naprawdę jestem bardzo... Właścicelka zwierząt Polecam salon 4 Łapy (1) Szczerze polecam ten salon.jestem mile zaskoczona fachową i miłą obsługą.moja... Wiktoria Bardzo Fajny!!! (1) Jestem stałą klientką pani Izy i jestem bardzo zadowolona. Super fryzurka,... Gosia wielki POZYTYW (1) Bardzo dobra lecznica.Świetne podejście do małych i dużych pacjentów.Ceny... Katarzyna Mierzejewska Szpilka (1) Hej. Przez przypadek trafilam do dr.Benkowskiego z moja Kicia. Polecam... Szpilka82 Wujek Wet (1) Od kiedy naszą Emisię leczy tzw. "Wujek Wet" (dr Benkowski) uczęszczanie do... Kaśka świetna klinika (1) co mogę więcej dodać - jesteście poprostu super :D właściciel czworonoga super! (1) Piesio zadowolony, pan doktor bardzo miły, fachowy i ze świetnym podejściem... uzo Anna (1) Witam ,ja też byłam dzisiaj u dr.Benkowskiego i też było bardzo sympatycznie... Ania PB (1) chodze z pupilem od kilku lat.zawsze trafne diagnozy,fachowe porady,pelny... PB Zoya78 - opinia (1) Moge sie dodatkowo podzielic opinia o sterylizacji kotki. Pani doktor... Zoya78 małgosia - opinia (1) znowu byłam z Bronką u dr Hajdo i znowu było fajnie małgosia Niezwykli weterynarze (1) Wszędzie mogą się zdarzyć niepowodzenia.Lekarz w Lecznicy Pana Jacka i sam... Irena