do Krzysztofa (1) tak sie składa,że bardzo wiele gabinetów i lecznic nie posiada wagi i to... raja Świetna lecznica! (1) Bardzo się cieszę, że odkryłem tę lecznicę. Pracują w niej bardzo... Wasyl czereśnia - opinia (1) Zupełnie się nie zgadzam z poprzednią opinią! Lekarze z tej lecznicy mają... czereśnia
Telefon !!! (1) Strata czasu i pieniędzy żebyście pojawiali się w tej lecznicy ze swoimi... Katarzyna S. mieszkanka Sopotu Naprawdę polecam!!! (1) Podzielam opinię ,iż to najbardziej ludzcy lekarze z jakimi do tej pory... paczki mała - opinia (1) Dr Adam Makowski jest bardzo dobrym weterynarzem ale mojemu zwierzątku... mała Podziekowanie (1) Dziekuje za uratownie mojego psa.... Bez pna juz dawno by go z nami nie bylo... R. Bomba:) (1) No jak dla mnie i dla moich psiaków to jest bomba:) bede wpadać częśćiej;)... asia dr Anna Szymańska (1) Bardzo miła osoba, uratowała życie mojemu szczurkowi, niezwykle kontaktowa i... Ola WETERYNARZ Z PASJĄ (2) Nareszcie weterynarz z pasja,kochajacy swój zawód i zwierzęta. Tak jak piszą... woody BARDZO POLECAM !!! (1) Bardzo polecam obie panie weterynarz. Mój piesek miał zapalenie przyzebia... wiki super (1) Naprawdę świetna lecznica! Super ludzie, młodzi, ale bardzo doświadczeni,... Biedronka LEKARZ Z MILOŚCI DO ZWIERZAT (1) polecam olA dziekuje (1) rewelacja poleca ola rewelacja (1) pierwszy raz spotkalam sie z weterynarzem ktory wykonuje swoja przace z... d.graban Dobra lecznica, tylko medycyna kuleje (1) Dzięki pomocy lekarzy z Amicis na poczatku maja udało mi się uzdrowić mojego... Electra Nie polecam tego gabinetu! (1) Gabinet jest nastawiony glownie na robienie kasy a nie na leczeniu... Marta Polecam (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, dostępność 24h/dobę, trafne diagnozy i... Kasia to jest firma - nie lecznica!!! (1) Niestety nie mialam okazji uslyszec w tym miejscu ani jednej trafnej... dbdb PROFESJONALNIE (1) Lecznica dobrze wyposazona, z pelnym zapleczem, specjalisci z z roznych... PAN DOG