szczeniaczek Beagle (1) Suczka rasy Beagle była odwoniona , wymiotowała i miała biegunki zrobiono tam... mimcia Odradzam (1) Byłam raz i więcej nie pójdę. Odradzam też innym właścicielom kotów.Lekarz... właścicielka kotów Andrzej Wilk - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa. Super podejście do psiaków. Polecam. A jaka ładna... Andrzej Wilk
Fundacja Irasiad-Zagubionym serdecznie dziekuje za opieke nad naszymi podopiecznymi (1) Lekarze z przychodni Amicis opiekuja się zwierzętami będącymi pod opieką... Fundacja Irasiad-Zagubionym Rewelacja (1) Pan Marek Wyszyński to prawdiwy specjalista. Godny polecenia. Justyna super ludzie (1) Byliśmy z naszą suczką w tej przychodni dopiero dwa razy, u dwóch różnych... markofix(k) KASIA - opinia (1) Bardzo Bardzo Polecam. Panowie uratowali mojej suńce życie. lekarze z kliniki... KASIA Kasia - opinia (1) NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!Moją ukochaną sunie potraktowali tam... Kasia Polecam! (1) Sympatycznie i profesjonalnie. Świetne podejście do zwierzaka minimalizuje... Marcin BARDZO DZIEKUJĘ ZA WYLECZENIE PUPILA (1) MÓJ PIESEK Rasy BULLTERRIER MIAŁ GUZEK, KTÓRY B. SZYBKO SIĘ ROZWIJAŁ, W... RAFAŁ ZAWIDZKI to jest lecznica mojego labka !!! (1) Byłem w przychodni z moim labkiem który wydawał się być ociężały jak na tę... Tomasz Gorąco polecam !!! (1) Świetni weterynarze, przerobiliśmy wiele lecznic i tą mogę z czystym sercem... Morus Pani dr wet. Barancewicz jest prawdziwym profesjonalistą w swym zawodzie :-) polecam!!!! (1) Dziś byłam pierwszy raz w tej weterynarii.. Pani dr wet. ma świetne podejście... Karolina Nati - opinia (1) Również polecam w/w lecznicę, byłam dzisiaj z moim pieskiem u Pana... Nati Jestem niezadowolony (1) Lekarz wezwany do psa z objawami neurologicznymi bardziej skupiał się na... Robert szczerze polecam (1) Bardzo ciepłe podejście do zwierząt.Naprawdę niewielu jest takich... mesad Klientka - opinia (1) Byłam tam z moją seterką, panie przesympatyczne, mają bardzo profesjonalne... Klientka Świetny Lekarz! (1) Bardzo polecam tego lekarza. Jest cierpliwy dla fochów zwierzaka. Ma mega... WDZIĘCZNA WŁAŚCICIELKA Polecam (1) Pani Beata jest naprawdę dobrym specjalistą, chodzę do niej od początku z... Małgorzata Bardzo dobry gabinet! (1) To czwarty gabinet, w którym leczyliśmy nasze koty - i tu już zostaniemy.... J i M