Ogromne zadowolenie (1) Pani weterynarz jest bardzo miła, ma bardzo dobre podejście do piesków. Ma... Agnieszka Właściwy człowiek na właściwym miejscu :) (1) Trafiliśmy do Pana Doktora kilka miesięcy temu kierując się opiniami... Fruzia, Kasia, i Remi POLECAM !!! (1) Polecam pana weterynarza. Pomógł 2 pieskom w mojej rodzinie. Bardzo... STOKROTKA
Polecam kociarzom (1) Fantastyczne podejście do mojej kotki, którą wet badał bardzo delikatnie a... ruth Polecam :) (1) Bardzo miłe i sympatyczne podejście do kudłatych pacjentów. Lekarze... elle Super!!!!!!!!!! (1) Super, polecam wszystkim posiadaczom zwierząt. Profesjonalnie , miło i za... Marta Lekarze z wielkim sercem (1) Leczę swoje zwierzęta od paru lat u Panow doktorów i dziękuje losowi że po... KORA dziękujemy:) (1) Przesympatyczna atmosfera,przemiłe Panie ,nasz TOFII uwielbia to miejsce tak... A.W.M.J Lekarz z powołania (1) Gorąco polecam tę przychodnię, chciałabym mieć takiego lekarza rodzinnego - z... Halina Lekarza z powołania (1) Od 13 lat korzystam z usług tej przychodni, polecam gorąco - lekarze z... Halina Iwona M. - opinia (1) Nie dbają o utrzymanie pacjentów tzn. zrażają złymi godzinami przyjęć... Iwona M. Elle ...........................................? (1) No ale Elle musze polemizować z Twoją oceną ,lecze dzikie koty u panów... Aneta super (1) Mialam problem z psem , kilku weterynarzy mnie nacignelo na kase, polecono mi... kasia Świetna lecznica!!! (1) Ja i moja rodzina jesteśmy bardzo wdzięczni panu Bandurze za leczenie naszych... WJ SUPER PODEJŚCIE DO ZWIERZAKÓW (1) Moja "przedmówczyni" trafiła chyba do innego gabinetu!Ten gabinet polecił mi... Właścicielka Biszkopta. Polecam lek. wet. Barancewicz jest super! (1) Uwielbiam Panią dr, jest uczciwa, solidna i ma niskie ceny. Nie naciąga... zadowolony hodowca Wreszcie prawdziwa lecznica na KARWINACH (1) Wreszcie na Kwarwinach mamy normalną ,dobra lecznicę. Bardzo gorąco... Zarębska Hm... (1) Akurat pan G. jest wedlug mnie tym sympatyczniejszym, choc poczucie humoru ma... Klientka. Rewelacja!!! (1) Profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do klienta, sympatyczna i... Maja i jej pies Gucio Teresa Jabłońska (1) Bardzo sympatyczny salonik. Pani fryzjerka jest miła i cierpliwa. A co... Teresa Jabłońska