SUPER!!!! (1) Takich lekarzy to ze świecą szukac! Nie są nastawieni na kasę, a na... Kinga Serdecznie polecam! (1) Pan doktor zrobił wiele by moja pociecha wyzdrowiała. Dzięki fachowej pomocy... Karolina Wierzbicka Życzymy (2) Z OKAZJI NARODZIN PAŃSTWA MALUSZKA,ŻYCZYMY CÓRECZCE BESTROSKIEGO I ZDROWEGO... wdzięczne
SUPER (1) bardzo mila obluga,swietne podejscie do psiaka,pani zna sie na tym co robi,i... zadowolona klientka Weterynarz z sercem !!! (1) Pełen profesjonalizm a przy tym wielkie serce dla zwierząt i oddanie ich... m Nic dodać nic ująć (1) tak jak moi poprzednicy wypowiadający swoje opinię na temat Państwa Łukuć... Asia Salon godny polecenia (1) Fachowa obsługa, świetne wyposażenie. Miło się tam przebywa, a Pani Ewa ma... Agnieszka Polecam niezwykle gorąco!!! (1) To jest najlepsza klinika weterynaryjna z jaką się zetknęłam. Wszystko jest... ;-) REWELACJA (1) Zdecydowanie najlepsi weterynarze w miescie :) Podejscie rewelacyjne,pies... Ewelina Bardzo polecam!!! (1) Obecnie Salon zmienił lokalizację i właściciela, ale jakość usług pozostała... Aga mariusz korzątkowski - opinia (1) Jes to instytucja do zarabiania pieniędzy a pomocy zwirzętom bardzo dziwne... mariusz korzątkowski PORAŻKA (1) ....CENY Z KOSMOSU, WYNIKÓW NIE DAJĄ, Z PSEM NA ZAPLECZU NIE WIADOMO CO ROBIA... BOLA Jestem zadziwiony negatywnymi opiniami (1) To już czwarta okazja w ostatnich 2 latach do sprawdzenia jakości usług.... Grzegorz Dziękuje (1) Dziekuje za udzieloną pomoc dr.Pawlowi Benkowskiemu i dr.Jarkowi... Ania Szczerze polecam! (1) Lecznica posiada zdecydowany atut - dr Annę Szymańską, która w... Dominik POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Polecam! Gabinet wyposażony w nowoczesny sprzęt, bardzo miła i fachowa... Janek Przyjazna przychodnia (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia w tej niezwykle przyjaznej przychodni.... Maria Agata - opinia (1) Zaufalam opiniom poprzednikow i absolutnie nie zaluje. Podejscie do zwierzat... Agata Polecam (1) Mój 4 miesięczny owczarek niemiecki ma problemy skórne, weterynarz w innej... Miłośnik piesków Mimo wysokich cen polecam (1) Po wielu miesiącach leczenia oczu mojego psa w różnych lecznicach trafiłem do... Zadowolony