Sprostowanie do poprzedniego.. (1) Chyba musze przeprosić.. troche byłam zdenerwowana.. wiele razy otrzymałam... megi GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!! (1) Świetni lekarze, uczciwe ceny, cudowne podejscie do pacjenta:) Szczerze... A. Najlepsza lecznica w Trójmiescie (1) warto przyjechac nawet z Gdanska. Lekarze naprawde oddani temu co robia. Nie... Krystyna Bielska
WIELKIE DZIĘKI (1) Tak trzymać!!! Jestem zachwycona podejsciem do pacjenta. Pełen... Bozena Fiderek wspaniały weterynarz!!! (1) Gorąco polecam doktora Łukucia- mój piesek jest stałym pacjentem ,zawsze... mariola ambrozak Pielegnacja (1) Polecam wszystkim posiadaczom zwierząt, fachowa i miła obsługa. Bardzo dobre... Dagmara żałuję (1) Żałuję niewypowiedzenia prosto w twarz co myślę o pani i panu prowadzących... pan tania - opinia (1) bardzo dobry wet., gabinet słabo wyposażony. tania Polecam!!! (1) Pan Jerzy jest bardzo dobrym weterynarzem, z sercem podchodzi do swoich... lena Gorąco Polecam!!!!!!!!!!! (1) W tej lecznicy leczmy naszą psinkę , lekarze podchodzą fachowo i z uczuciem... klientka POPROSTU SUPER (1) mam nadzieje ze taka jakość bedzie tam zawsze,jest poprostu rewelacjia,nasz... taki ktoś Rekomenduje w 100% (1) Wreszcie znalazłam swoją Przychodnie! Lekarze weterynarii z prawdziwego... A. Błaszczyk Re: (1) Re: Madzialena_a SUPER (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Żadnych zastrzeżeń. Polecam. krzychooj polecam!!! (1) rewelacyjne podejscie do psiaka, cierpliwosc w rozmowie z przejetym... Pauli "Fachowe" leczenie... (1) ... nie przyniosło pozytywnych skutków. Stan pacjenta jest krytyczny.... Hexe ... (1) Nie wiem, jak jest na miejscu, ale to, co przed chwilą się stało, mnie... właścicielka szynszyla wspaniały człowiek, wspaniały specjalista (1) Mój pies jest zdrowy i zadowolony, a ja tym bardziej. Cieszę się że trafiłam... Kasia i Froda Oni naprawdę lubią zwierzeta (1) Gorąco polecam ten gabinet! Moja kotka była pacjentem w gabinecie. Po raz... cezar świetna lecznica (1) Moja jamniczka miała przeprowadzony zabieg ropomacicza. Pani doktor Dominika... Maria