moja refleksja (1) Jestem związany z lecznicą już wiele lat . Chodziłem leczyć zwierzaczki do... janek polecam (1) super mila atmosfera pelen profenionalizm. dobre i skuteczne leczenie. Silvia Leczyty tam naszego kota (1) W tej lecznicy leczmy naszego kotka, lekarze podchodzą fachowo i z uczuciem... Dwooooya
Jak stracić klienta? (1) Otóż zatrudnić młodą dziunię, które za nic ma klientów. Zapytana z czego... Grzegorz Wszelaczyński, właścici polecam (1) Bylam z moim Yorkiem na wyrywaniu klow. Wszystko sprawnie i bezproblemowo.... Daisyboo świetne podejście do pacjentów (1) bardzo dobra lecznica, lekarze kompetentni i życzliwi, a dodatkowo -... Izabela Profesjonalizm i wspaniałe podejście (1) Profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjentów. Justyna pacjentka - opinia (1) To prawda ,ceny u dr.ER są bardzo wysokie Nie podoba mi się też to ,że w... pacjentka Anna - opinia (1) U doktora Stokowskiego leczę swoje ptaki zeberki. Niektóre zabiegi doktora to... Anna Wystarczy popatrzeć (1) Takich lekarzy szukałam już dawno ! Normalni faceci przejmujący się tym co... wielbicielka Bardzo fajny zakład ! (1) Byliśmy z pieskiem - Majką na strzyżeniu. Piesek się nie bał. Był wyjątkowo... konik Super!! (1) Polecam z całego serca!! Stała Klientka pogrążony w żałobie - opinia (1) Panowie nastawieni na zarabianie pieniędzy, a pacjentowi laikowi wciskają... pogrążony w żałobie Polecam gorąco (1) Serdecznie polecam tą lecznicę. Panie doktorki przesympatyczne, mają... Ania81 POLECAM (1) Bardzo miła atmosfera, lecz ceny troszke za wysokie w porównaniu z innymi... Stokrotka Polecam wszystkim niezdecydowanym (1) Zobaczyłem opinie , pojechałem z moim psiakiem i zostałem stałym klientem :) Tomek K Jak mnie Mnie t na PLUS (1) Mój kotek spadł z 4 piętra i natychmiast udzielili mu odpowiedniej pomocy ,... Kociara Dziękuję za szybką i trafną diagnozę (1) oraz zdecydowaną pomoc dla psa. Przetrwał. A mogłoby się skończyć źle gdyby... Właścicielka pacjenta Dziękuję za fachową i życzliwą opiekę (1) Pies "żywe sreberko" przetrwał trudne chwile i ma się dobrze. PT Polecam!! (1) Ceny, co prawda, wysokie, ale odpowiednie w stosunku do jakości usług i... Beata