to jest lecznica mojego labka !!! (1) Byłem w przychodni z moim labkiem który wydawał się być ociężały jak na tę... Tomasz Gorąco polecam !!! (1) Świetni weterynarze, przerobiliśmy wiele lecznic i tą mogę z czystym sercem... Morus Pani dr wet. Barancewicz jest prawdziwym profesjonalistą w swym zawodzie :-) polecam!!!! (1) Dziś byłam pierwszy raz w tej weterynarii.. Pani dr wet. ma świetne podejście... Karolina
Nati - opinia (1) Również polecam w/w lecznicę, byłam dzisiaj z moim pieskiem u Pana... Nati Jestem niezadowolony (1) Lekarz wezwany do psa z objawami neurologicznymi bardziej skupiał się na... Robert szczerze polecam (1) Bardzo ciepłe podejście do zwierząt.Naprawdę niewielu jest takich... mesad Klientka - opinia (1) Byłam tam z moją seterką, panie przesympatyczne, mają bardzo profesjonalne... Klientka Świetny Lekarz! (1) Bardzo polecam tego lekarza. Jest cierpliwy dla fochów zwierzaka. Ma mega... WDZIĘCZNA WŁAŚCICIELKA Polecam (1) Pani Beata jest naprawdę dobrym specjalistą, chodzę do niej od początku z... Małgorzata Bardzo dobry gabinet! (1) To czwarty gabinet, w którym leczyliśmy nasze koty - i tu już zostaniemy.... J i M moja refleksja (1) Jestem związany z lecznicą już wiele lat . Chodziłem leczyć zwierzaczki do... janek polecam (1) super mila atmosfera pelen profenionalizm. dobre i skuteczne leczenie. Silvia Leczyty tam naszego kota (1) W tej lecznicy leczmy naszego kotka, lekarze podchodzą fachowo i z uczuciem... Dwooooya Jak stracić klienta? (1) Otóż zatrudnić młodą dziunię, które za nic ma klientów. Zapytana z czego... Grzegorz Wszelaczyński, właścici polecam (1) Bylam z moim Yorkiem na wyrywaniu klow. Wszystko sprawnie i bezproblemowo.... Daisyboo świetne podejście do pacjentów (1) bardzo dobra lecznica, lekarze kompetentni i życzliwi, a dodatkowo -... Izabela Profesjonalizm i wspaniałe podejście (1) Profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjentów. Justyna pacjentka - opinia (1) To prawda ,ceny u dr.ER są bardzo wysokie Nie podoba mi się też to ,że w... pacjentka Anna - opinia (1) U doktora Stokowskiego leczę swoje ptaki zeberki. Niektóre zabiegi doktora to... Anna Wystarczy popatrzeć (1) Takich lekarzy szukałam już dawno ! Normalni faceci przejmujący się tym co... wielbicielka