Polecam Panów Doktorów (1) Panowie normalnie wielki szacun dla Was Bożena rewelacja (1) Doktor to człowiek o dużej wiedzy i wrażliwości. Podchodzi do zwierzaka jak... ewa BARDZO POLECAM!!!! (1) Bardzo polecam wszystkim tę lecznicę.Korzystam od kilku lat. Z moim pieskiem... Kasia G.
Profesjonalista (1) Polecam każdemu , kto kocha zwierzęta. Podejście lekarza - rewelacyjne,... Dariusz Popek bardzo polecam (1) Swietna przychodnia.Pani doktor podeszła do sprawy z sercem i zrozumieniem... Ewa Gorąco polecam!! (1) Lekarze z prawdziwego zdarzenia, profesjonalni, z pasja, zawsze na takich... zadowolona Polecamy Pana w zielonym fatruszku :D (1) Witam Wszystkich Miłośników swoich pupilków... Parę cennych informacji dla... Łukasz i Ilona Jestem pod dużym wrażeniem ! (1) Już od progu pełen profesjonalizm i niesamowita kultura.Panie w recepcji... Beata Gdańsk POLECAM!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do zwierzaka,widać ,że ta osoba kocha... Jagielski MMS - opinia (1) Polecam!Fachowa pomoc,ogromna cierpliwosc do moich pytan i co... MMS Zachwalam (1) Nie raz miałam okazję powierzyć swoje pociechy Panu Kachnowiczowi i... Agata Stracilam kota przez brak kompetencji I BLAD W POSTEPOWANIU (1) Zachecona pozytywnymi opiniami o d.sontag zdecydowalam o wykonaniu u niej... Paulina Malarkiewicz POLECAM TEN GABINET (1) BYWAŁAM W TYM GABINECIE Z MOIM PUPILEM JESTEM ZADOWOLONA POLECAM ACIUKA Szybko, sprawnie i sympatycznie ;-) (1) Wybór dobrego weterynarza to prawdziwa droga przez mękę, tym bardziej... Elżbieta Zguda bez zastrzeżeń (1) Bywam tam od kilku lat i zawsze wychodzę z kotami zadowolona (no może one... A. NIE POLECAM (1) Mam owczarka niemieckiego - jak co rok, trzeba przyjść z psiakiem na... właścicielka psa Ocena negatywna (1) Zgłośilismy się z naszym 2 letnim pieskiem Shi Tzu do gabinetu w niedzielę... Ryszard Szypulewski wymaz (1) Chcemy żeby nasza suczka zaszła w ciążę i byliśmy dziś w tym gabinecie zrobić... właścicielka suczki hodowlanej REWELACJA!!! BARDZO GORĄCO POLECAM! (1) Przesympatyczny Pan, z podejściem do zwierzaków (nawet do boidudków) a także... MN PANI EWA JEST NAJLEPSZA-TERAZ JA I NINO JESTEŚMY SZCZĘŚLIWI (1) Wszystkim, którzy kochają swoje YORKI( i nie tylko) cenią fachową,... VICTORIA