MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) JESLI CHODI O PODEJŚCIE DO PACJETA TO Z CHĘCIĄ DAŁABYM OCENE MINUSOWĄ GDYBY... WIOLA Właścicielka Rasty - opinia (1) Najwspanialsi ludzie pod słońcem, opieka wspaniala a Pan doktor Brzeski... Właścicielka Rasty To nie tylko dobry weterynarz ! (1) Polecam wszystkim, Pan Adam jest profesjonalistą , kocha pacjentów i to co... Małgorzata Dąbkowska
super (1) Niesamowita jakosc usług Andrzej Janicki Super (2) Pełen profesjonalizm, nagle nasz pies ozdrowiał, po przeszło rocznym leczeniu... Brad Pitt Polecam!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z tej lecznicy i nie zamierzam jej zmienic.Podejscie... Hania Zdecydowanie Polecam (1) Zdecydowanie godni polecenia gabinet nie naciągają klienta tylko rzeczywiście... Wojtek Polecam! (1) Pani Dominika traktuje swoich pacjentów z wielką troską i profesjonalizmem.... Ola Serdecznie polecam (1) Pan Bandura to wspaniały specjalista. Leczyliśmy naszego labradora u innej... Ola Zadowolona (1) Miła obsługa,fachowe podejście do klienta(mojego Bryla).Z wizyty jestem... Karolina porażka!!!!!!!!! (1) odwiedziałam gabinet ze zdrowym kociakiem znajdką, po drugiej wizycie kociak... ania Rewelacja (1) Polecam wszystkim tę lecznicę, nie zależnie od pory dnia lub nocy pomagają,... Ania Świetne (1) Weterynarz jest super a najlepsze jest podejście do pacjenta i wyposażenie po... Zangetsu TYCJAN (1) Tycjan żyje dzięki tym dwóm wspaniałym lekarzom. Teraz znowy ich potrzebuje i... TYCJAN Aneta Figiel - opinia (1) chciałabym wszystkim polecić bardzo dobrego lekarza. Mój piesek zachorował w... Aneta Figiel Super Człowiek (1) Bardzo dobrze podchodzi do pieska, wnikliwie robi wywiad i bada szczegółowo,... Raf Zaskoczony (1) Zostałem miło zaskoczony, podejściem i fachowością obsługi mojego... Adam No words are needed (1) Lekarze w pełnym tego słowa znaczeniu. Zarówno jeżeli chodzi o wiedze jak i... Paco P. Polecam! (1) Pomimo tego,że mój piesek zmarł, serdecznie polecam pana Kończaka.... Natalia Nie polecam! (1) Miałam szczeniaczka, przez kilka dni od momentu jak go kupiłam było dobrze,... Natalia