Bardzo polecam!!! (1) Obecnie Salon zmienił lokalizację i właściciela, ale jakość usług pozostała... Aga mariusz korzątkowski - opinia (1) Jes to instytucja do zarabiania pieniędzy a pomocy zwirzętom bardzo dziwne... mariusz korzątkowski PORAŻKA (1) ....CENY Z KOSMOSU, WYNIKÓW NIE DAJĄ, Z PSEM NA ZAPLECZU NIE WIADOMO CO ROBIA... BOLA
Jestem zadziwiony negatywnymi opiniami (1) To już czwarta okazja w ostatnich 2 latach do sprawdzenia jakości usług.... Grzegorz Dziękuje (1) Dziekuje za udzieloną pomoc dr.Pawlowi Benkowskiemu i dr.Jarkowi... Ania Szczerze polecam! (1) Lecznica posiada zdecydowany atut - dr Annę Szymańską, która w... Dominik POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Polecam! Gabinet wyposażony w nowoczesny sprzęt, bardzo miła i fachowa... Janek Przyjazna przychodnia (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia w tej niezwykle przyjaznej przychodni.... Maria Agata - opinia (1) Zaufalam opiniom poprzednikow i absolutnie nie zaluje. Podejscie do zwierzat... Agata Polecam (1) Mój 4 miesięczny owczarek niemiecki ma problemy skórne, weterynarz w innej... Miłośnik piesków Mimo wysokich cen polecam (1) Po wielu miesiącach leczenia oczu mojego psa w różnych lecznicach trafiłem do... Zadowolony Bardzo polecam (1) Moja Zoja żyje dzięki dr Hajdo! Miała wypadek na obwodnicy i tylko dzięki... gosiek NAJLEPSZA PRZYCHODNIA W TRÓJMIEŚCIE (1) Pan Adam całym sercem oddany zwierzakom,dzięki trafnej diagnozie uratował... Monia i Tomek niestety nie polecam... (1) lekarz (nie chcę wymieniac nazwiska, ale widzę że to nie jedyne zastrzeżenie... malwina Polecam (1) Mamy w domu kilka zwierząt i pan Tomasz za każdym razem stara się pomóc jak... Pacjenci MikeOnTheBike - opinia (1) Bardzo fachowy weterynarz, polecam szczególnie gorąco terrarystom Pana Hajdo,... MikeOnTheBike SUPER Fachowiec!! (1) Bardzo dobrze wyposazony gabinet, mają chyba wszystko, czysciutko, fachowa... Maciej SUPER LEKARZ (1) Wszystko na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm! Lekarz prawdziwy... roxunia :((( (1) :((((((( Smutne...i nie polecam!!!Zle rozpoznanie choroby,szpikowanie psa... Zawiedziona ... (1) ..... Dnia 21.01.2009 byłam na badaniu krwi psa, zapłaciłam stosunkowo nie... Majka