U cioci Małgosi :) (1) Korzystam z gabinetu od bardzo wielu lat, mam psa i kota. Oba moje rudzielce... ilona.k. UWAGA (1) Lekarze są w porządku, bardzo mili, ale Pani ( wiek 30-40 lat) w recepcji... Iwona Truszkowska Więcej takie gabinetów. (1) Gabinet może i jest troszkę ukryty ale jest gdzie zaparkować i warto go... mczuz
Polecam (1) Bardzo miłe panie, zaangażowane i z entuzjazmem. O to chodzi. Doświadczenie... Paweł Bardzo polecam (1) Na pewno moja pieska (suczka) będzie pacjentką tej przychodni. Sama... beata Przychodnia (1) Dr. Adam jest weterynarzem z powołania co daje się odczuć po podejściu do... Anna Polecam ! (1) Serdecznie polecam te pogotowie ratunkowe z czystym sumieniem . Doktor... Pamela przemyślenie wlaściciela czworonoga (1) ,bardzo prosze o wpisanie jaki lekarz przyjmuje w godzinach nocnych .Prosze... właściciel Fizii Polecam (1) Wielokrotnie korzystałem z usług tego gabinetu lecząc moje dwa psy. Podpisuję... Janusz leczenie kota (1) doktor tak usunal kamien nazebny ze kamien nadal jest wyrwal zeby i kot w... bozena tragedia! (4) Moj pies niefortunnie polknal pilke gumowa, no i pierwsze co pojechalam na... Goska P. Polecam (1) Bardzo sympatyczne Panie, całym sercem oddane pracy. Jestem mile zaskoczona... Agnieszka Polecam :) (1) Pan Kończak jest świetny!!! Lecze tam mojego kotka i pieska od 6 lat i jestem... Pati Super! (1) Bardzo miło, profesjonalnie, zwierzak zadowolony i ja też! Dorota super weterynarze (1) Ja rowniez jestem stala klientka tej lecznicy, a raczej moj pies. Chodze tam... Snupi Zdecydowanie godna polecenia (1) Normalnie leczę zwierzęta w także polecanej przeze mnie lecznicy na Bitwy... Anna P. Najlepszy gabinet weterynaryjny (1) Nie będzie to reklama ale czysta prawda. Byłam u 8 weterynarzy z "umierającym... Marzena Dziękuję (1) Mój 17-letni pies od 2 lat choruje na raka.Jestem przekonana,że tylko dzięki... Jasia Mój pies, moja rodzina i znajomi uwielbiają doktora Ratajskiego. (1) Ten lekarz traktuje moje zwierzę lepiej, niż inni lekarze pacjentów... Autor: KASZKA Pozytywna (1) Pełen profesjonalizm, Pan doktor udziela pełnej informacji na nurtujące... Klient