MMS - opinia (1) Polecam!Fachowa pomoc,ogromna cierpliwosc do moich pytan i co... MMS Zachwalam (1) Nie raz miałam okazję powierzyć swoje pociechy Panu Kachnowiczowi i... Agata Stracilam kota przez brak kompetencji I BLAD W POSTEPOWANIU (1) Zachecona pozytywnymi opiniami o d.sontag zdecydowalam o wykonaniu u niej... Paulina Malarkiewicz
POLECAM TEN GABINET (1) BYWAŁAM W TYM GABINECIE Z MOIM PUPILEM JESTEM ZADOWOLONA POLECAM ACIUKA Szybko, sprawnie i sympatycznie ;-) (1) Wybór dobrego weterynarza to prawdziwa droga przez mękę, tym bardziej... Elżbieta Zguda bez zastrzeżeń (1) Bywam tam od kilku lat i zawsze wychodzę z kotami zadowolona (no może one... A. NIE POLECAM (1) Mam owczarka niemieckiego - jak co rok, trzeba przyjść z psiakiem na... właścicielka psa Ocena negatywna (1) Zgłośilismy się z naszym 2 letnim pieskiem Shi Tzu do gabinetu w niedzielę... Ryszard Szypulewski wymaz (1) Chcemy żeby nasza suczka zaszła w ciążę i byliśmy dziś w tym gabinecie zrobić... właścicielka suczki hodowlanej REWELACJA!!! BARDZO GORĄCO POLECAM! (1) Przesympatyczny Pan, z podejściem do zwierzaków (nawet do boidudków) a także... MN PANI EWA JEST NAJLEPSZA-TERAZ JA I NINO JESTEŚMY SZCZĘŚLIWI (1) Wszystkim, którzy kochają swoje YORKI( i nie tylko) cenią fachową,... VICTORIA SUPER WETERYNARZE (1) Witam wszystkich czytających opinie,ja od ośmiu lat lecze swoje psy w tej... grazyna skiba Polecam! (1) Piszę zaraz po telefonie, który otrzymałam od pana doktora, który pytał o... Ania D. Hania - opinia (1) Bardzo, bardzo, bardzo polecam Hania mila - opinia (1) odwiedziłam ostatnio szpital ze swoim pieskiem Kropkiem bo mial problem z... mila Najwspanialszy weterynarz!! (1) Pani Doktor jest najlepszym weterynarzem z jakim kiedykolwiek miałam... J&M smartcookie243 - opinia (1) Gorąco polecam- profesjonalnie i solidnie, z odpowiedziami na wszystkie... smartcookie243 Polecam (1) Obsługuje bardzo miła (i ładna! :) ) pani. Polecam serdecznie. Piotr Michał - opinia (1) Odradzam przychodnię, weterynarz stwierdził u zwierzaka zaczopowanie jelit,... Michał godna polecenia !! (1) Świetna lecznica !!!! Od samego początku, gdy pojawił się ukochany Labek... eWe