Buldożki francuskie - opinia (1) Jest takie powiedzenie miałeś być moim bratem a zostałeś moim katem to się... Buldożki francuskie Polecam Profesjonalny Wet. (1) Zmienilem weta gdynskiego... na Pana Jaroslawa Konczaka i moge powiedziec ze... Bart Wybralem ta lecznice kierujac sie pozytywnymi ocenami co bylo bledem. (1) Ogolnie wszystko zapowiadalo sie super. Obsluga bardzo fachowa diagnoza i... Bart
KasiaM. - opinia (1) Lekarz którego śmiało można polecać innym. Dr Filipowicz to człowiek... KasiaM. Polecam!! (1) Szczególne podejście do małych zwierzątek futerkowych. Bez umawiania na... klementyna Fachowcy z sercem i pasją. (1) Wspaniała Lecznica prowadzona przez dobrych lekarzy weterynarii. Pełny... Właściciel Szkota Nie polecam. (2) Panowie bardzo mili, sympatyczni, nie wystraszyli nam zbytnio kociąt (mamy... Elle Raccoon - opinia (1) Opieka jaka obdazyli Zwierzaka poprostu sciela mnie z nog. Odwiedzalismy ich... Raccoon Tak tak ! (1) Cóż tu dużo pisać - Panowie dają rade : ząbki czyszczą koncertowo(odkąd... B. Wspanialy weterynarz (1) Pani Gólcz to świetny lekarz z wielkim sercem dla zwierząt. Wszystko... Buka polecam (1) psiaka obejrzano dokładnie, zbadano, polecono karmę, udzielono porad... Danuta Wadliwa diagnoza (1) W/w lekarz polecany przez wszystkich wg mnie jest przereklamowany,... Gdynianin Polecam (1) Szczerze polecam przychodnie, akurat w moim przypadku nie było wcześniej... AW Joasia - opinia (1) Z moimi zwierzakami chodzę do p. Bandury od wielu lat i nigdy się na nim nie... Joasia polecam (1) zaangażowanie, oddanie sprawie, dyspozycyjność nie ważne czy święta czy nie.... syr Polecam (1) 100% fachowość, doskonały kontakt ze zwierzakiem i właścicielem pupila, co... Anna Gostomska ... (1) Za pogłaskanie i zmierzenie temperatury kotu wystawiono rachunek 60 zł,... Anna S. Dziękuję (1) Dziękuję obu panom za próbę ratowania kociaka. Mimo iż od razu stan był... klientka najlepsi!! (1) świetna, fachowa obsługa, cudowne podejście i do chorego zwierzaka i do... Tuśka dzięki (1) Powiem tak - na przycięcie paznokci dla psa z powodu cen raczej nie polecam... ja