tragedia! (4) Moj pies niefortunnie polknal pilke gumowa, no i pierwsze co pojechalam na... Goska P. Polecam (1) Bardzo sympatyczne Panie, całym sercem oddane pracy. Jestem mile zaskoczona... Agnieszka Polecam :) (1) Pan Kończak jest świetny!!! Lecze tam mojego kotka i pieska od 6 lat i jestem... Pati
Super! (1) Bardzo miło, profesjonalnie, zwierzak zadowolony i ja też! Dorota super weterynarze (1) Ja rowniez jestem stala klientka tej lecznicy, a raczej moj pies. Chodze tam... Snupi Zdecydowanie godna polecenia (1) Normalnie leczę zwierzęta w także polecanej przeze mnie lecznicy na Bitwy... Anna P. Najlepszy gabinet weterynaryjny (1) Nie będzie to reklama ale czysta prawda. Byłam u 8 weterynarzy z "umierającym... Marzena Dziękuję (1) Mój 17-letni pies od 2 lat choruje na raka.Jestem przekonana,że tylko dzięki... Jasia Mój pies, moja rodzina i znajomi uwielbiają doktora Ratajskiego. (1) Ten lekarz traktuje moje zwierzę lepiej, niż inni lekarze pacjentów... Autor: KASZKA Pozytywna (1) Pełen profesjonalizm, Pan doktor udziela pełnej informacji na nurtujące... Klient Polecam Panów Doktorów (1) Panowie normalnie wielki szacun dla Was Bożena rewelacja (1) Doktor to człowiek o dużej wiedzy i wrażliwości. Podchodzi do zwierzaka jak... ewa BARDZO POLECAM!!!! (1) Bardzo polecam wszystkim tę lecznicę.Korzystam od kilku lat. Z moim pieskiem... Kasia G. Profesjonalista (1) Polecam każdemu , kto kocha zwierzęta. Podejście lekarza - rewelacyjne,... Dariusz Popek bardzo polecam (1) Swietna przychodnia.Pani doktor podeszła do sprawy z sercem i zrozumieniem... Ewa Gorąco polecam!! (1) Lekarze z prawdziwego zdarzenia, profesjonalni, z pasja, zawsze na takich... zadowolona Polecamy Pana w zielonym fatruszku :D (1) Witam Wszystkich Miłośników swoich pupilków... Parę cennych informacji dla... Łukasz i Ilona Jestem pod dużym wrażeniem ! (1) Już od progu pełen profesjonalizm i niesamowita kultura.Panie w recepcji... Beata Gdańsk POLECAM!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do zwierzaka,widać ,że ta osoba kocha... Jagielski MMS - opinia (1) Polecam!Fachowa pomoc,ogromna cierpliwosc do moich pytan i co... MMS