Pełne uznanie (2) Z moim 16-letnim pieskiem chodziłam od trzech lat po weterynarzach, którzy... Marianna Jakubowska Godni polecenia (1) Pani doktor Tomczak jest doskonałym weterynarzem widać ze to co robi dla... Stały klient Wspaniali lekarze! (1) Za każdym razem, kiedy się zjawiałam w lecznicy-nie ważne czy z psem czy z... Pacia
super (3) lekarze bardzo przejmują się zwierzętami widać że robią to z pasją, mojego... ASIA w sterylizacji są bezkonkurencyjni (1) Zdecydowaliśmy się poddać nasza suczkę zabiegowi sterylizacji, wybraliśmy... Marika Bardzo dobra lecznica (1) Po prostu - uratowali mojego psa i tyle. Duża cierpliwość do właścicieli i... Beata Bardzo duży plus (1) Świetna obsługa, bardzo dobrzy lekarze, a co najwazniejsze nie biora... amator Świetna lecznica (1) fachowosc na pelnym poziomie, podejscie do pacjenta idealne. nawet kicia... mk Fachowość (1) Super podejście do zwierzaczków, pełen profesjonalizm! Ceny bardzo... marzena Sin - opinia (1) Leczę u p Popławskiego ok roku. Ciepło, miło, spokojnie, bez stresów, nerwów,... Sin lekarz z powołania (1) dr Irzyłowski jest bardzo dobrym specjalistą z super podejściem do zwierząt.... miłośnik psów profesjonalny (1) profesjonalny ze świetnym podejściem. polecam d. profesjonalne podejście (1) jestem bardzo zadowolona z usług w tej przychodni, a zwiedziłam nie jedną...... Maria rewelacja (1) rewelacyjne podejscie do psiaka :) B Dziękuję :) (1) Dziękuję za wyleczenie mojej suni :) Zuza POLECAM (1) Bardzo miła obsługa, właściwa diagnoza, niskie koszty leczenia. Polecam Marcin NIEPOLECAM !!!!!! (1) Personel może i sympatyczny ale chyba niezbyt sie zna na rzeczy. Po wykonaniu... Giri Super (2) Parokrotnie korzystałam z usług Pana Doktora. Widać po kolejce w poczekalni,... Klaudia Ania - opinia (1) Nie polecam tego weterynarza. Prawdopodobnie pracują tam dwaj Panowie więc... Ania Ania - opinia (1) bardzo dobry weterynarz i niedrogo sobie liczy. Ania