Gorąco polecam (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, trafna diagnostyka i szybko podjęte... Milena Nie polecam (1) Od niedawna posiadam kota przygarniętego ze schroniska . Podczas wizyt z... Filip doskonały lekarz (1) Od ośmiu lat Pani Doktor Bożena opiekuje się moimi yorkami.Początkowo Kingą... Jadwiga Plewa
Bardzo polecam! (1) Byłam z moim psiakiem na usunięciu guzka po kleszczu. Zabieg wykonany bardzo... Basia i Brutus dziękuje za uratowanie życia (1) jak w temacie ,krótko i na temat jeszcze raz dziękuje Abi GORACO POLECAM !!! (1) GORĄCO POLECAM TEN GABINET !!! MAM DWA KOTKI I DWA PSY, BYŁAM JUŻ W WIELU... KOCIARA Nie polecam (1) Byłam z chorą świnką morską, aby zweryfikować diagnozę pierwszej weterynarz.... bjetris najgorsza lecznica z jaką sie spotkałam (1) z tą lecznica mam same złe doświadczenia, a doktor R. jest zdecydowanie... załamana!!! Polecam tą lecznicę! (1) Podejście personelu bardzo fachowe i z dużym zaangażowaniem. Warunki lokalowe... Przemysław Oiński superdoktor Jerzy (1) Opiekuje sie moimi kocurami od dawna, ma wielkie serce i świetne podejście do... abakus świetna przychodnia (1) od wielu lat korzystam z tej przychodni, nigdy mnie i mojego pieska nie... Asia U cioci Małgosi :) (1) Korzystam z gabinetu od bardzo wielu lat, mam psa i kota. Oba moje rudzielce... ilona.k. UWAGA (1) Lekarze są w porządku, bardzo mili, ale Pani ( wiek 30-40 lat) w recepcji... Iwona Truszkowska Więcej takie gabinetów. (1) Gabinet może i jest troszkę ukryty ale jest gdzie zaparkować i warto go... mczuz Polecam (1) Bardzo miłe panie, zaangażowane i z entuzjazmem. O to chodzi. Doświadczenie... Paweł Bardzo polecam (1) Na pewno moja pieska (suczka) będzie pacjentką tej przychodni. Sama... beata Przychodnia (1) Dr. Adam jest weterynarzem z powołania co daje się odczuć po podejściu do... Anna Polecam ! (1) Serdecznie polecam te pogotowie ratunkowe z czystym sumieniem . Doktor... Pamela przemyślenie wlaściciela czworonoga (1) ,bardzo prosze o wpisanie jaki lekarz przyjmuje w godzinach nocnych .Prosze... właściciel Fizii Polecam (1) Wielokrotnie korzystałem z usług tego gabinetu lecząc moje dwa psy. Podpisuję... Janusz